Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

@MariuszT kazdy sam w sobie jest ideałem ;) przynajmniej tak uważa :P

• Like 1
Opublikowano

Wydaje mi się ze nikt powazny nie traktuje siebie jako ideal. Jesli tak mysli to stoi w miejscu bo nie ma podstaw do ciaglego poprawiania swojego charakteru czy tez sposobu bycia.

Ideałów nie ma i szybko nie bedzie. A co to bylby za zwiazek jakby wszystko idealnie pasowalo, nudddaaaa:D

Opublikowano

Czy nikt to bym się z Tobą nie zgodziła. Ile jest dziewczyn i chłopaków co nazywają siebie "dziuniami", "niuniami", "ciachami" itd. a maja o sobie takie mniemanie ze lepiej nie mówic i nie podchodzic...

Opublikowano

hmm. ideałów niema wiadomo ;P zawsze jest jakiś obraz osoby. Mój to taki : przede wszystkim nie przesadzający z alkocholem, i z papierosami też, już najlepiej żeby wogule nie palił, a jeśli już ma ten nałóg, to niech pali na dworze, nie w domu, pracowity. Najważniejsze żeby kochał moje dzieci i mnie o ;) i wiecej wymagań niemam . :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No z wszystkim się zgodzę, no ale żeby palił na dworze i to jeszcze zimą? a jak dostanie zapalenie płuc od zimna to co? możesz zostać wdową, a dzieci sierotami, chcesz tego. :P :lol: :lol:

Opublikowano

oj kurcze. :) musze małe sprostowanie zrobić :D

chodziło mi o nasze wspolne dzieci :D a jesli on bedzie miał swoje dzieci, to mi nie przeszkadza, zależy czy one by mnie polubiły, a jeśli nie bedzie miał ich to bedzie miał ze mną. ;D może troche chaotycznie napisałam ale mysle że zrozumiecie o co mi chodzi ;)

a co do palenia to nie zmienie zdania. Niecierpie tego i tyle.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

@blueSky20 no może Ci trochę to chaotycznie wyszło,ale panowie zrozumieją :P teraz to się nie opędzisz od adoratorów.Powodzenia ;)

Opublikowano

ale jak facet sie zakocha we mnie to chyba może zrezygnować z tego palenia chociażby w domu prawda?

Przecież to nie jest niemożliwa rzecz. ;)

a ja hmm.. nawet moje zakochanie by to nie pomogło tak myślę. Najlepiej to niech rzuci i po problemie, ale wiadomo pewnie łatwo nie jest to zrobić.. cóż zobaczymy :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Zakochanie zakochaniem,a nałog nałogiem :P ,wszystko zalezy od jednej i drugiej strony.Ale zawsze mozna dojść do kompromisu ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

To zależy, co dostanie w zamian. :P

Opublikowano

Można ale ja doszedłem do wniosku , ze nie bede pozbawiał sie ostatnich przyjemnosci a w domu nie pale z powodu zapachu i firanek zebym nie były w kolorze brąz

Gość Profil usunięty
Opublikowano

@Mat kudłate myśli masz :lol: :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No cóż "już taki jestem zimny drań". :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

z zimnego to jeszcze mozna coś zrobić :P ale z drania :huh: :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano
ale z drania :huh: :lol:

To wszystko zależy od jakości i ilości kochania. :P :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ale pamietaj że ilość nie zawsze idzie w parze z jakośćią :P

Opublikowano (edytowane)

Co do dzieci, to nie wiem czy nie przeszkadzałoby mi to, jakby mój potencjalny partner miał swoje dzieci z wcześniejszego związku. Sądzę, że by mi to jednak zgrzytało.

A co do palenia - paliłam kiedyś sporo (1/3 paczki dziennie? coś koło tego, dla mnie to dużo). Teraz, od wielu miesięcy palę okazyjnie, może z dwa razy na tydzień po jednym papierosie? Jestem naprawdę ekonomiczna, bo paczkę mam chyba na miesiąc - dwa ;P Ludzie mi się pytają, po co palę skoro prawie w ogóle mi się to nie zdarza, ale ja to lubię :) Tak samo jak ludzie lubią czasem się napić, tak samo ja lubię czasem sobie zapalić. Moja mama tak samo przez całe życie pali okazyjnie, nie nałogowo i tak samo ja. Uważam, że wszystko jest dla ludzi, byle w odpowiednich ilościach. No, z pewnymi wyjątkami :)

Edytowane przez truskafka