MF 255
-
Podobna zawartość
-
Przez pawelol111
Witam, jak podłączyć owijarkę do MF 255? Do tej pory używałem tylko jednego gniazda hydrauliki ( przyczepa, prasa). Co i gdzie trzeba przestawić aby owijarkę kręciło w jedną i w drugą stronę w zależności od kierunku przestawienia rozdzielacza?
-
Przez paweleekkk
Witam serdecznie. Mam problem ze skrzynią w MF 675 a dokładnie jest problem z wbiciem 3 biegu. Pokrywa skrzyni zdemontowana i zastanawiam się czy w widocznych widełkach w tym otworze powinno coś być. Jakaś śruba czy coś? Skrzynia na dwa lewarki z hydraulicznym półbiegiem. Doradzi ktoś?
-
Przez biszu
Witam.
Mam pytanie dotyczące hydrauliki.
Jak podpiąć rozdzielacz z ładowacza bezpośrednio do pompy , aby ominąć wewnętrzny rozdzielacz ??
Cap-- MF 698t
-
Przez piomal1991
Witam mam pytanie czy ktoś posiada taki model ciągnika od razu mówię nie jest to MF 255 tylko 250, oraz czy ma ktos katalog części lub instrukcję obsługi. Zależy mi na tym bardzo bo nigdzie nie mogę dostać owych papierów:( Jeśli macie ten model to napiszcie coś o nim
-
Przez Rasi
Witam.
Mam taki problem z fergusonem 698 z silnikiem a4.318 spala dużo paliwa.
Zaznaczam że paliwo nie dostaje się do oleju ponieważ zamiast pompki na bloku podłączona jest pompka elektryczna.
Co oznacza dużo paliwa, przy bronie wirowej 2.5m bez siewnika na areale 2.60ha spalił 130 litrów ropy.
Filtr powietrza byl przedmuchany jak co jakiś czas.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jak podpiąć rozdzielacz od ładowacza czołowego mf698t.
Ursus C-330 i Massey Ferguson 255