Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam. mam pytanie czy aby starać sie o dotacje na rozwój 75 tyś muszę mieć ukończona szkolę rolnicza? Obecnie mam 19 lat chodze do technikum o prof mechatronik ale mamy gospodarstwo o pow 10 h i chciał bym sie dowiedzieć jak to jest z ta szkoła .?? Wujek ma gospodarstwo i mowił ze nie koniecznie potrzebna jest szkoła jeśli ktoś pracuje w gospodarstwie od małego ale czy to prawda. dużo czytałem o warunkach przyznania ale proszę was o porady :) dzięki

Edytowane przez Osalek
Opublikowano

A jeśli tato przepisze na mnie ziemie no całe gospodarstwo to o jakie dotacje moge sie ubiegać ?? Czy sa jakieś dotacje na rozwuj ale bez wykształcenia w kierunku rolniczym ?? coś bez zwrtotnego?? a może jakieś inne dotacje??

Opublikowano

Witam ja również jestem ciekaw jak to jest z tym wykształceniem czy może wystarczy tylko przez jakiś czas pracować w gospodarstwie i być ubezpieczonym w krusie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Maniek02
      Brał ktoś udział w kursach rolniczych z CK Edukat lub CKU Consulting? Możecie coś o nich powiedzieć? Nie rozumiem różnicy w cenie prawie 800zł. 
    • Przez MichaKpiski
      Witam, jaką szkołę jazdy polecacie na jazdy doskonalące przed egzaminem w Word Łomża. Jakie wrażenia, cenne uwagi przed egzaminem praktycznym na kategorie T ?
    • Gość
      Przez Gość
      Dzień dobry,
      Czy możecie polecić szkołę w okolicach Warszawy lub na terenie mazowasza gdzie można zrobić KKZ ROLNIK?
      Dopiero wdrażam się w ten temat i będę wdzięczna za wszelkie opinie. 
      Czy ktoś może brał udział w kursie on-line i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami. Doszukałam się informacji, że niektórzy mają problem z dopuszczeniem do egzaminu państwowego po takim kursie. 
    • Przez olasiwa90
      Witam, czy ktoś zdaje może teraz  egzamin w Rozprzy? 
      Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v