Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Planuje kupno ciągnika Najbardziej spodobał mi się renault ares 640rz. Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o tym ciągniku czyli czy dostępne są części, jaki ma silnik, itp. Planuje wydać ok.80tys zł. Jeśli macie inne typy ciągników też piszcie :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Troche pojezdziłem szukając ciągnika i najbardziej przypadł mi do gustu Ares 550 rx mam go 3 tygodnie dopiero i narazie poznaję ciągnik kabina jest bardzo duża i wygodna, wszystko ladnie pięknie rozplanowane ehr połbiegi sprzeglo elektryczne rewers E-H klima i inne bajery poprostu bajka narazie wszystko chodzi jak powinno mam nadzieje ze w polu bedzie sie spisywal rownie dobrze wszystkie czesci dostepne u korbankow na stronach internetowych tez troche tego jest silniki john deere skrzynie massey ferguson podobnie hydraulika i tylny most jak ciągnik jest zadbany w dobrym stanie to sie nie zqastanawiaj :)

Opublikowano

ja posiadam Renault Ares 550RZ, i tak jak kolega wcześniej napisał są to ciągniki bardzo wygodne. bardzo dobry silnik jd ehr i inne bajery....amortyzowana kabina

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez pawcio21
      Witam ma ktoś może namiar na kogoś kto ma kompa do Reni tenis 550 kalibracja potrzebna okolice Szczecina  może ktoś jest co by wpadł pomocy 
    • Przez kamcioxxxx
      Problem z przednim napędem nie rozłącza go do elekto zaworu napiecie dochodzi przewod z białym paskiem

Zauważyłem ze w filtrach hydraulicznych pojawiły sie opiłki  
      Na wyświetlaczu pokazuje ze naped jest zalonczony  albo wyłączony ale w żaden sposób go nie rozłącza 

• Przez lukasz51195
      Witam,Panowie montowała ktoś z was filtr oleju PP89 do Renualt 461? W chwili obecnej mam założony pp49 ale Pan mi w sklepie powiedział żeby nie kombinować i zostać przy pp49 bo np 3p takie mają a PP89 ..ma inne ciśnienie otwarcia zaworu bypass czy jakoś tak" i że np w zimne dni silnik może nie mieć dobrego smarowania na zimnym silniku. Widziałem też że ludzie zakładają  Manna w 930 ale jak pan mi pokazał jakiś zamieik z Sędziszowa to strasznie mały ten filtr.Pozdrawiam 🙂

• Przez SzymonLaziuki
      Witam. Dokładał ktoś napęd na przód do renault 75-32/34
      Macie jakieś doświadczenia?

• Przez lysonek
      Witam. Zna ktoś kogoś kto naprawi albo sprawdzi sterownik skrzyni biegów od renault ares 640?(okolice kalisz/konin/sieradz)
  • Dodaj nową pozycję...
v