Skocz do zawartości

ciągnik KMM 904

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś przeglądając oferty na allegro natknąłem się na dość ciekawą ofertę ciągnika KMM 904.

Cena ciągnika to 98tyś netto w tej cenie jest dołanczany tur o udźwigu 1800 kg

Ciągnik posiada napęd 4x4, silnik YTO 90KM

Wyposarzenie

Klimatyzowana kabina,

kamera ułatwiająca pracę turem

podwójne wyjścia hydrauliczne z tyłu,

tylne obciążniki,

tur 1800 z otwieraną łyżką 4w1 typu krokodyl (udźwig 1800kg)

amortyzowany fotel operatora,

podwójny podnośnik tylny

wzmocniona skrzynia przekładniowa typu 8+8

bezobsługowe akumulatory.

Z wierzchu wygląda fajnie, tylko szkoda że w kabinie tak metalowo ;(

Co o Tym sądzicie ?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ciągniki z chin to bardziej polecam firmy zajmujące się importem maszyn z chin na zamówienie ponieważ mają mniejsze prowizje a po drugie to wejdz na alibaba.com i za te pieniądze znajdziesz lepszą maszynę z chin a oni juz tam tak zrobią że odbierzesz go w Gdyni i po sprawie :)

Opublikowano (edytowane)

tan ciągnik nie intersuje mnie za bardzo. Tylko chcialem się dowiedzieć co to za wynalazek bo newet nieźle wygląda ;)

Nie wiedziałem że tyle chińszczyzny może dostać się do Polskiego rolnictwa

Edytowane przez Adii
Opublikowano

na stronie ,,alibaba. com ,,mają o dziwo do sprzedania kubote 95 km i piszą wyprodukowano w chinach a miałem nadzieje że kubota to produkt w 100% japoński

Opublikowano

Mi się wydaje że to nie jest orginalna kubota tylko podróbka. Chińczyk potrafi:( Widziełem też podróbki Jaśków i New Hollandow. Smutne to ale niestety prawdziwe

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez DiamomdEdition
      Witam szukam posiadacza Mccormick mtx 150 iveco beta power . Z (Pneumatyką ) sprężarką powietrza taką jak na zdjęciu 

• Przez PatrykBesiński
      Dzień dobry, 
      Problem jaki wykryłem w Renault Dionis 130 podczas pracy na wałku WOM. Po włączeniu wałka na sucho, bez podłączonej maszyny jest wszystko ok, wałek pracuje, natomiast podczas pracy pod obciążeniem WOM wałek po chwili wyskakuje, dźwignia przeskakuje w pozycję neutralną. Trzymając dźwignię lekko palcami jest ok, ale gdy nie przytrzymuję dźwigni to po sekundzie wypada. 
      Dzieje się tak pod obciążeniem.
      Gdzie może leżeć problem? 
      Czy jest tam jakaś regulacja dźwigni i być może za lekko wskakuje czy raczej problem leży gdzieś w napędzie WOMu? 
    • Przez radox
      Wyciek ropy z tej dziurki pod śrubą po rozgrzaniu wyciek się zmniejsza,jak to naprawić? Ktoś podpowie. Silnik Perkins. 

• Przez oki39
      http://konedata.net/Traktorit/schluter.htm mam takie pytanie a zarazem temat do rozmowy o tych ciagnikach. Czy te pochylone szyby do produ czy to byl tylko taki wymysl czy one mial sprawiac ze kabina byla lepsza od innych?
    • Przez wiktr
      Witam Posiadam ciągnik yanmar af330 nie chce jechać do przodu czy tyłu posiada rewers na wysokich obrotach czasami złapie że pojedzie ale bez, sprzęgło wydaje się dobre, grubość tarczy nominalna co do oleju w skrzynie był nad stan. gdzie i czego szukać jeśli można prosić z jakimś zdjęciem. z góry dziękuję za pomoc. 
  • Dodaj nową pozycję...
v