Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wybieram się do szkoły zawodowej rolniczej i mam do was pytanie czy po tej właśnie szkole mogę korzystać z pomocy unijnych np prow oraz inne tego typu pomoce z góry dzięki ?????????????????????.

Opublikowano (edytowane)

W Molopolsce to Jest Nawojowa (koło New Sącz) i ją polecam najbardziej 9(z roznych opini ,sprzetu jakim dysponuja itp) . Jest jeszcze gdziesz kolo Proszowic , no i jest Dąbrowica kolo Bochni ( do Bochni mam 18km B)) Ale tam to konie tylko maja i ogólnie lipa :/ Sam chce iśc do szkoły rolniczej :0 Ale do Nawojawej zadaleko (ponad 100km) w Proszowicach niema internatu , a do Dabrowicy to mnie jakoś nie ciagnie ...

Edytowane przez pawel675
Opublikowano (edytowane)

Cześć chłopaki, ja chodzę do tech. agrobiznesu(rolniczego). I powiem tak do technikum chodza normalni ludzie ktorzy soba cos reprezentuja a przy tym maja uprawnienie do przejecia gospodarstwa, na temat zawodowki rolniczej? Powiem krótko nikogo nie obrazajac, chodza tam buraki,ostatnie wiesniaki,chamy, ludzie bez perspektyw, przy tym nie otrzymuja uprawnien do przejecia gospodarstwa. jeszcze jedna sprawa, co ty czlowieku zamierzasz? isc do zawodowki odbebnic szkole i "osiasc" na gospodarce? Bdb pomysl....(mowie to b. ironicznie, tzn. w znaczeniu odwrotnym)

Edytowane przez M4t3usz
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Na podkarpaciu to w Różancu,oleszcycach,radymnie do tej wlasnie chodze :P, tyle znam

Opublikowano (edytowane)

Cześć chłopaki, ja chodzę do tech. agrobiznesu(rolniczego). I powiem tak do technikum chodza normalni ludzie ktorzy soba cos reprezentuja a przy tym maja uprawnienie do przejecia gospodarstwa, na temat zawodowki rolniczej? Powiem krótko nikogo nie obrazajac, chodza tam buraki,ostatnie wiesniaki,chamy, ludzie bez perspektyw, przy tym nie otrzymuja uprawnien do przejecia gospodarstwa. jeszcze jedna sprawa, co ty czlowieku zamierzasz? isc do zawodowki odbebnic szkole i "osiasc" na gospodarce? Bdb pomysl....(mowie to b. ironicznie, tzn. w znaczeniu odwrotnym)

Chłopie co ty masz do ludzi po zawodówce ja też skończyłem zawodówkę ale nie w zawodzie rolniczym i to nie znaczy wo gule że dalej się nie idzie kształcić i też coś reprezentuje.A w tym poście pokazałeś że jesteś ostatnim wieśniakiem i burakiem chamem i narobiłeś masę błędów w tym poście i taki z ciebie normalny człowiek który coś ze sobą prezentuje ;[ .Pozdrawiam

woj śląski jest jeszcze w Nakle śląskim powiat tarnowskie góry

Edytowane przez kapi123
Opublikowano

Ja chcę do technikum !!! Może ktoś napisze jeszcze gdzie są szkoły rolnicze w : podkarpackim , świętokrzyskim oraz śląskim ...

ZSCKR w Hańczowej to jest szkołą rolnicza w małopolsce - szkoła z tradycją podobno i są normalne kierunkli typu technik rolnik, technik mechanizacji rolnictwa itp

Opublikowano

Witam nie wiecie czy jest gdzieś w małopolsce jakaś zaoczna szkoła Rolnicza. Może być np: zawodowa Rolnicza albo coś tego typu abym mógł wziaść dotacje na młodego rolnika itp. Zależy mi na czasie. Z góry dzięki za odp