Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, luc93 napisał(a):

Włoszczowa nie bierze muszę dzwonić gdzieś . Ale każdy teraz ma w d 

Inter Milk jeździ do sąsiada 

No w Inter Milku miałbyś za grudzień jakieś 1.70 brutto także te 11 groszy więcej a ile obniża za styczeń to🤷w każdym razie ten miniony rok oprócz stycznia gdzie była jednorazowa premia 18 groszy to same obniżki...w lutym zabrali premie a od marca do końca roku  60 groszy poszło w dół...

Edytowane przez MariuszDe
  • Thanks 1
Opublikowano

Mlekpol

7 godzin temu, KONMAR napisał(a):

Ja jestem do konca stycznia we Wartkowicach. 1.39zł  za grudzien przy 33tys litrów to jakis żart... Mleko przez rok staniało u nas 1 zł... i cieżki temat gdzie isc ale kazdy zapłaci wiecej na ta chwile

Mlekpol łódź tam nie bierze?

Opublikowano
1 godzinę temu, grzesiu napisał(a):

Mlekpol

Mlekpol łódź tam nie bierze?

bierze ale nie wiem czy chce isc do spółdzielni Odciagaja a to za udział a to za parametry itp itd a prywata bierze i tam litry razy cena prosty rachunek a płąca nie najgorzej 

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, grzesiu napisał(a):

Radę też da się wysadzić na pierwszym przystanku to nie te czasy aby się bać . Brać sprawy w swoje ręce i działać.  

To już członkowie spółdzielni muszą chcieć, ja nie należę do tego grona 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Dzień dobry w 2026 roku! 🥛
      Rozpoczynamy roczny wątek poświęcony cenom skupu mleka. To tutaj będziemy śledzić kondycję polskiego mleczarstwa, porównywać oferty poszczególnych podmiotów (OSM i firm prywatnych) oraz dzielić się informacjami o podwyżkach (lub niestety obniżkach).
      Początek roku to często czas korekt w cennikach bazowych. Jak sytuacja wygląda u Was na starcie 2026? Czy Wasze mleczarnie wysyłały już nowe cenniki, czy warunki pozostają bez zmian?
      Ponieważ cena mleka to wypadkowa wielu zmiennych, proszę o precyzowanie parametrów według poniższego wzoru (samo podanie "2,50 zł" niewiele mówi bez informacji o zawartości tłuszczu i białka):
      Województwo:
      Mleczarnia (OSM / Firma):
      Za jaki miesiąc (rozliczenie):
      Cena końcowa (netto):
      Parametry (Tłuszcz % / Białko %):
      Miesięczna ilość dostawy (tys. litrów):
      Dodatki (np. GMO-free, dobrostan, premia lojalnościowa):
      Zapraszam do dyskusji wszystkich dostawców – zarówno tych mniejszych, jak i największych producentów. Porównajmy, kto w 2026 roku oferuje najlepsze warunki współpracy.
      Dbajmy o poziom dyskusji. Merytoryczna wymiana informacji o cenach pomaga nam wszystkim w negocjacjach i podejmowaniu decyzji.
    • Przez DanielFarmer
      Jakie są u was ceny mleka? Jak płacą poszczególne mleczarnie? Podawajcie ceny i parametry w swoich regionach. Uważacie, że nadchodzący rok 2024 będzie dla nas lepszy czy gorszy?

Czas zacząć narzekania w nowym temacie 🙂
  • Dodaj nową pozycję...
v