Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

wiekszego smroda i brudasa od ciebie tu nie ma 🤣..co by nie wstawil to zasyfione 🤣

A może wstaw zdjęcia swojego tartaku 

• Haha 3
Opublikowano
2 godziny temu, kampl napisał(a):

Nie wiem gdzie wy widzicie ten syf. Ale mnie to osobiście dotknęło bo wiem jaki mam bałagan w pomieszczeniu gdzie mleko. I wiem co robią muchy w lato i błoto w zimę. Także jeśli w sumie nic tu nie widać to po co komentować. 

Smrodyla ma tartak a jak wiadomo w tartaku trotu dużo i ten trot trafił pod czapkę jemu 🤭😁

Opublikowano
23 minuty temu, radekz200 napisał(a):

bogdan przyszedł do tego tematu bo pewno też chce być zacytowany przez agrofakt 😛 

radziu musisz bardziej sie starac skoro jestes zazdrosny o kolegów ze sa cytowani 🤣

Opublikowano
Godzinę temu, grzesiu napisał(a):

Sławek to jest dobry jajcarz tylko nie każdy może rozumieć jego ciężki żart. 😉

To co ludzie tu na forum wypisują to czasem tylko w ten sposób da się komentować 🤭😁👍

24 minuty temu, radekz200 napisał(a):

nie za tego 😛

A półmlek🤔

Opublikowano

Troszkę nawet idą w kierunku zbyt ładnych. I krowy nie oglądają nawet kęsa sianokiszonki...a co do ceny, to proponuję żeby wszyscy wrzucili faktury. Zamazać dane osobowe, zostawić miesiąc, rok, parametry, nazwę mleczarni i cenę. Się przekonamy jak te mleczarnie płacą naprawdę. Ja mogę to zrobić po południu, jak wrócę do domu

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
53 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Troszkę nawet idą w kierunku zbyt ładnych. I krowy nie oglądają nawet kęsa sianokiszonki...a co do ceny, to proponuję żeby wszyscy wrzucili faktury. Zamazać dane osobowe, zostawić miesiąc, rok, parametry, nazwę mleczarni i cenę. Się przekonamy jak te mleczarnie płacą naprawdę. Ja mogę to zrobić po południu, jak wrócę do domu

Sorry 🙋‍♂️ ale czy czujesz się dobrze 🤔🤭

Opublikowano
4 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

wstawialem dziecko😜..tu masz ciut ciut 😜

Dzięki Boguś... ale kurcze ja dziecko... jak bardzo chciałabym wrócić chociaż do 40 dziestu lat.....a na zdjęciach też mało widać... ale żeby zobaczyć jak jest naprawdę to sorry aż tak ciekawy nie jestem..... do Sławomira mam bliżej.... chociaż też kawałek...