Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Szymonie ja Cię nawet w najgorszych scenariuszach nie podejrzewałam o to, że będziesz mi chciał potencjalnego przyszłego męża odbić xD 

Co wy tacy wszyscy mili dla @Karol6130 się nagle zrobiliście? Jakbyście chcieli go ... ratować xD 

Ja?! No dobry żart! To Ci się udało :P 

Dzięki,zawsze można na ciebie liczyć ☺️

Kupię se w Dino 😛

Opublikowano
2 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Ależ ty mądra jesteś, na wszystkim się znasz, na inseminacji, na budynkach gospodarczych, na żywieniu krów, no i jak przystało na dyplomowanego grafika komputerowego, również na psychiatrii też się znasz🤣🤣🤣🤣

Widzę że mnie śledzisz chyba zacznę się bać🤣 że mam stalkera.

Czy ty w ogóle coś kiedykolwiek w swojej tu egzystencji mądrego napisałeś. Cały czas wszystkich chcesz wysadzić z siodła jednak pamiętaj że wysadzić z siodła mnie jest bardzo ciężko.

Ja nie chłop którego ponosi adrenalina. 

Jednym słowem pomyliłeś się w ocenie mnie że ja krucha psychicznie osóbka. 

Opublikowano
8 minut temu, Wełpa napisał(a):

A gdzieś to mam czy wierzą czy nie, z tego co pamiętam to mówiłeś że ty nie masz ale możesz popytać znajomych, że bierzesz na wagę za kg za R klasę. Coś tam jeszcze że nie wiadomo czy będą chcieli sprzedać bo mleko idzie na łeb na szyję i może zostawią takie tam.

Wrzucać te wiadomości?

Opublikowano
1 minutę temu, Wełpa napisał(a):

Dzięki,zawsze można na ciebie liczyć ☺️

Kupię se w Dino 😛

Wstrzymaj się jeszcze z tym kupnem. Karol dziś coś tam lepił. Jak mi się uda go przekonać, że nie są nam potrzebne, to Ci sprzedam w dobrej cenie :D 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Czy ty w ogóle coś kiedykolwiek w swojej tu egzystencji mądrego napisałeś. Cały czas wszystkich chcesz wysadzić z siodła jednak pamiętaj że wysadzić z siodła mnie jest bardzo ciężko.

Przecież abonament na wypisywanie mądrości w tym temacie, to ty masz, więc ja jestem daleko w tyle🤣🤣🤣🤣🤣 

Opublikowano
2 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Przecież abonament na wypisywanie mądrości w tym temacie, to ty masz, więc ja jestem daleko w tyle🤣🤣🤣🤣🤣 

To ty masz abonament na całe forum. Sam nie potrafisz sklecić coś mądrego.

Same głupoty wypisujesz tylko dlatego aby kogoś podk... to nie ja mam problemy psychiczne

. Niestety śmiem twierdzić że tym właśnie się żywisz innaczej nie potrafisz. 

• Haha 2
Opublikowano
12 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Szymonie ja Cię nawet w najgorszych scenariuszach nie podejrzewałam o to, że będziesz mi chciał potencjalnego przyszłego męża odbić xD 

Co wy tacy wszyscy mili dla @Karol6130 się nagle zrobiliście? Jakbyście chcieli go ... ratować xD 

Ratunku, pomocy 

• Sad 1
Opublikowano
13 minut temu, Karol6130 napisał(a):

I co teraz robić, szwagier już karton drożdży przywiózł

Oj pospieszył się ja, choć dobrze że cukru nie brał 

@Łolek pomożesz wuja z tym problemem ? Ja się pisze na utylizację tego produktu 🤭

A właśnie. Telefon Ci padł czy co ? Bo coś rozłączyło, dzwoniłem ale nieosiągalny byłeś. 

12 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Ja po prostu mu chce pokazać co się dzieje bo on zauroczony może nie widzieć wszystkiego tak jak to z boku wygląda 🤭

• Thanks 1
Opublikowano
30 minut temu, 6465 napisał(a):

Czepiliśta się tego Piotera a u was nie znali czegoś takiego jak wyciąg obornika? Sam nie mam hodowli a w odległości mniejszej niż 100m od chałupy kupa gówna z 50 rozrzutników a druga nie dalej jak 150 jeszcze większa

Czy to coś złego jak se z Piotrem popiszemy o swoich sposobach na gnój?🤷

30 minut temu, 6465 napisał(a):

Czepiliśta się tego Piotera a u was nie znali czegoś takiego jak wyciąg obornika? Sam nie mam hodowli a w odległości mniejszej niż 100m od chałupy kupa gówna z 50 rozrzutników a druga nie dalej jak 150 jeszcze większa

Czy to coś złego jak se z Piotrem popiszemy o swoich sposobach na gnój?🤷

Opublikowano
9 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Wstrzymaj się jeszcze z tym kupnem. Karol dziś coś tam lepił. Jak mi się uda go przekonać, że nie są nam potrzebne, to Ci sprzedam w dobrej cenie :D 

A weź ty spadaj, Karol pewnie robił z serem, na antybiotyku. Chcesz mieć mnie na sumieniu? 😁

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Mnie też obserwuje przez street view , to może jakiś zboczeniec albo złodziej , nigdy nie wiadomo co takimi ludźmi kieruje 

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

@Łolek pomożesz wuja z tym problemem ? Ja się pisze na utylizację tego produktu 🤭

A właśnie. Telefon Ci padł czy co ? Bo coś rozłączyło, dzwoniłem ale nieosiągalny byłeś. 

Ja po prostu mu chce pokazać co się dzieje bo on zauroczony może nie widzieć wszystkiego tak jak to z boku wygląda 🤭

On teraz lepsze degustuje 

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Mnie też obserwuje przez street view , to może jakiś zboczeniec albo złodziej , nigdy nie wiadomo co takimi ludźmi kieruje 

Jak się obserwuje przez street view?

Oj Marcinek, Marcinek, widzę, że jesteś niewiele mądrzejszy od carycy🫢

Opublikowano
6 minut temu, Wełpa napisał(a):

A jak chcesz...

No to odpuszczam. Ja nie mam potrzeby. Napiszę tylko, że to co napisałeś tutaj mniej więcej zgadza się z tym co było pisane w tych wiadomościach. Mniej więcej dlatego, że napisałeś tutaj bardzo zdawkowo i nieprecyzyjnie...

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Tak bateria zdechła, a z problemem pomożemy ja się drożdży nie boję 😋

• Like 2
Opublikowano
Teraz, Qwazi napisał(a):

No to odpuszczam. Ja nie mam potrzeby. Napiszę tylko, że to co napisałeś tutaj mniej więcej zgadza się z tym co było pisane w tych wiadomościach. Mniej więcej dlatego, że napisałeś tutaj bardzo zdawkowo i nieprecyzyjnie...

Nie mam tych wiadomości już, po prostu nie pamiętam dokładnie. Ale na końcu pamiętam że było "w kontakcie"😁 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Powiem ci tak niech się pisze, pisze.

Ja przynajmniej zaczynam ostrzyć sobie coraz to więcej język.

Zobaczymy kto dłużej wytrzyma. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v