Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, Bezduszna napisał(a):

....Ja nie z tych co ktoś powie to w to wierzę. ...

Oooo, a od innych tego wymagasz, niby dlaczego

42 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Może jak byście wierzyli mi od samego początku kim ja jestem to może ja też bym była inna ale trudno wierzycie w to co wam jest wygodne. 

Miłego wieczoru i kolorowych snów

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał(a):

:P

Wypisz wymaluj ty.   

Nie doczekanie twoje. 

Chcesz dokopywać jeszcze bardziej proszę cię bardzo tylko wtedy to już nie będzie miła rozmowa.

Radzę ci przestać robić co robisz jeśli mam zmienić o tobie zdanie jak zasygnalizowałeś mi to wcześniej. 

15 minut temu, jacor73 napisał(a):

Oooo, a od innych tego wymagasz, niby dlaczego

Miłego wieczoru i kolorowych snów

Czy ty kiedykolwiek ode mnie się odczepisz? 

Aby cię piekło pochłonęło tym razem na dobre. 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Nie doczekanie twoje. 

Chcesz dokopywać jeszcze bardziej proszę cię bardzo tylko wtedy to już nie będzie miła rozmowa.

Radzę ci przestać robić co robisz jeśli mam zmienić o tobie zdanie jak zasygnalizowałeś mi to wcześniej. 

A ja ci radzę, niczego mi nie radzić :P chcesz zmieniaj, nie chcesz, twój problem, tylko nie płacz później że nikt nie chce z tobą rozmawiać.

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Desperado napisał(a):

A ja ci radzę, niczego mi nie radzić :P chcesz zmieniaj, nie chcesz, twój problem, tylko nie płacz później że nikt nie chce z tobą rozmawiać.

Mnie nie interesuje co ty chcesz czy czego nie chcesz. Zajmij się sobą i swoim ogórkiem a I jeszcze odwiecznym pogsniaczem jeden od drugiego i trzeciego daleko nie odleciał. 

Ze mną i tak już nikt nie chce rozmawiać więc...  nie ma o czym rozmawiać w tym temacie. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Po jakiego grzyba ze mną rozmawiasz? 

No to chcesz rozmawiać czy nie w końcu? zdecyduj się, bo zaraz zdejmę pasa i dam przez d*pę i skończy się tyrtum dyrdum.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Jak się trochę internetu poczyta, to i coś ciekawego się znajdzie.

"To już oficjalne - Maryla Rodowicz wystąpi podczas tegorocznego „Sylwestra z Dwójką". Jej kontrakt wygasa dopiero w 2410 na tysiąclecie Grunwaldu, gdzie bedzie śpiewać Bogurodzicę."

Opublikowano
17 minut temu, Desperado napisał(a):

No to chcesz rozmawiać czy nie w końcu? zdecyduj się, bo zaraz zdejmę pasa i dam przez d*pę i skończy się tyrtum dyrdum.

A dasz mi pokroić płucka abym miała zupę moja ulubioną. Czy dalej będziesz zadawał pytania? Dlaczego tak a nie inaczej 🤣

Opublikowano
6 minut temu, Bezduszna napisał(a):

A dasz mi pokroić płucka abym miała zupę moja ulubioną.

Po co Ci takie stare płucka ... 🙊 ledwo do oddychania służą, a Ty byś z tego zupę gotowała? To już lepiej chińską zjeść :P 

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Po co Ci takie stare płucka ... 🙊 ledwo do oddychania służą, a Ty byś z tego zupę gotowała? To już lepiej chińską zjeść :P 

Chłopaki w Chybic koło Starachowic zobacz co jedzą.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kallina86 napisał(a):

Ja tam lubię płucka. Jak to poswiadają stare ale jare🤣 

To jest zupa mojego dzieciństwa uwielbiam ją nic na to nie poradzę że wychodzi mi lepiej niż mojej babci jak mnie ją uczyła robić. 

Zazwyczaj tak jest z każdym daniem którego mnie uczyła. 

Jak to powiadają uczeń przerasta nauczyciela 🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

Grabisz sobie grabisz młoda damo i to już się zaczęło po dzień dobry.   :P

Może być bez tego "Młoda", same Damo wystarczy, będzie tak bardziej prawdziwie brzmiało xD 

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Chłopaki w Chybic koło Starachowic zobacz co jedzą.

Nie będę patrzyła, sam opis mi wystarczy 🤢 Większą traumę bym miała po tym filmiku, niż stracha po Obecności :P 

Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Może być bez tego "Młoda", same Damo wystarczy, będzie tak bardziej prawdziwie brzmiało xD 

Nie będę patrzyła, sam opis mi wystarczy 🤢 Większą traumę bym miała po tym filmiku, niż stracha po Obecności :P 

Też bym podziękował 🤪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v