Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Jak od rana ma ruje to tak...

...weź wieszak do ubrań, ręcznik i miske z wodą 🤭

Ha ha ha 😁

1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Kryje tym co do tej pory. 

Nie baw się w eksperymenty jeszcze czegoś narobisz. 

Takie jest moje zdanie..

Jeśli teraz to rób to jak najszybciej a nie zastanawiasz się czy ten czy ten a może jakiś jeszcze inny 🤣

Sławek wypił piwo nie przyjedzie ja nie umiem, czekamy dwa tygodnie.

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Ha ha ha 😁

Widzę, że wiesz o co chodziło 🤔😁

1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Trzy...przy okazji sobie sprawdzisz regularność rui

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Jak będzie skrzyżowane z angusem to może być całkiem przyzwoite, w czystej razie ciut lepsze od jerseya

To nie chcę. Równie dobrze mógłbym puścić swojego hf bo mam takich kilka niedużych.

3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

AN lub LM...tylko z LM nie rób Tezeusza

Klamka zapadła pójdzie Angus, tylko ta moja panienka jest czerwona po mamie SM mięsnej.

Opublikowano

Wysłałbym Ci kogoś, ale się łobawiom🤭... jakiegoś Hakima LM bym znalazł w kontenerze🤔

4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Ha ha ha 😁

Teraz, Wpaw napisał(a):

Klamka zapadła pójdzie Angus, tylko ta moja panienka jest czerwona po mamie SM mięsnej.

To angus jak najbardziej. Chociaż ja osobiście nie lubię tej rasy. To gorsze debile jak limuziaki

Opublikowano

Wysłałbym Ci kogoś, ale się łobawiom🤭... jakiegoś Hakima LM bym znalazł w kontenerze🤔

Łorowioka?🤔🤭

Opublikowano

To angus jak najbardziej. Chociaż ja osobiście nie lubię tej rasy. To gorsze debile jak limuziaki

Czy ja wiem, jak to mówią zależy jak wychowasz od małego 😁

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Czy ja wiem, jak to mówią zależy jak wychowasz od małego 😁

Se możesz wychowywać 🤦

Teraz, Karol6130 napisał(a):

Się dziś wybawiłem 

Śwagier gorzej zmęczony, musiał karmić i skarpetki ubierać 

Pocztówkę dostałeś?

Opublikowano (edytowane)

Czyli tak jak mówiłam lepiej kryć tym co się ma pod ręką a nie tym czego się nie ma 

A co do tej brudnej roboty to widzę że chętny się znalazł🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Se możesz wychowywać 🤦

Pocztówkę dostałeś?

Oglądałeś tego dziadka co na byku jeździ? To mi tu nie gadaj🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Czyli tak jak mówiłam lepiej kryć tym co się ma pod ręką a nie tym czego się nie ma 

Trzeba mieć pod ręką to czego się potrzebuje

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Następnym razem cb zapytam w pierwszej kolejności okej? 

Opublikowano

Trzeba mieć pod ręką to czego się potrzebuje

Jeśli się nie ma to się nie wybrzydza 🤣

3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Następnym razem cb zapytam w pierwszej kolejności okej? 

Lepiej nie jeszcze źle na tym wyjdziesz 

I będziesz miał pretensje do mnie nie do siebie 

Nie ze mną takie numery 

Opublikowano

Czekam na filmik z Tobą na angusie😁

Kurna przecież się jeszcze nie urodził... 

W zimę gościowi mają się cielić krowy SM ma się odezwać jak będą byczki, ciekawe czy się odezwie🤔obiecał🥹 A pasowałoby. Mam plan kupić z ośmiu jakby były opaść ich, a po ich sprzedaży kupić ciągnik za wypłatę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v