Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, Bezduszna napisał(a):

I mnie to nie jest taka prosta sprawa może jestem w tym temacie bardziej wymagająca  i chciałam dopasować wszystko pod jedną tonacje. Wyznacznikiem była tapeta imitująca stare cegły nawet glazura musi pasować która tylko ma wymiar 3m na 1,5 m i to nie jest dużo  ale jednak. 

Szczerze odważnie w łazience tapeta 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak masz duży pokos jest ok, jest słabszy - 3, 4, susza itp i wychodzi ch wie co. Jak zbierasz sieczkarnia czy przyczepą to jest dym. Do sieczkarni musisz mieć duże wały.  Z prasą podobnie. Ja miałem taką do środka i zamienilem do boku.

To idealna dla mnie 

Opublikowano
20 minut temu, s_z_k napisał(a):

Szczerze odważnie w łazience tapeta 

To akurat mówiłam o kuchni. W łazience to będzie sama glazura ale też nic wyszukanego grafit i białą tłusta imitująca cegłe. Szafki mają przykuwać uwagę w łazience. 

• Like 1
Opublikowano
Bezduszna napisał:

8 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ja lecę na Ochotę. Podeślij mi numer telefonu, albo konkretne miejsce. Będę leciał A1

Blue City?

wystarczy że w jednym tym centrum handlowym się spotkacie a Ty już się w 3 z nim umawiasz 😀😀😀

Michał18 napisał:

58 minut temu, Qwazi napisał(a):

😊

@Bezduszna daj mi mi jakąś lokalizację w stolicy, ok 10⁰⁰ powinienem startować w tamtym kierunku...

@Michał18👆

Jak się wyrobię to postaram się przyjechać

to Ci mogę powiedzieć że się nie wyrobisz bo od Ciebie to do stolicy trzeba dobrze cisnąć żeby się w godzinę półtora wyrobić

Bogdan_ja napisał:

23 minuty temu, radekz200 napisał(a):

kogo? 😂

tego co ma obsrane krowy 🤣🤣🤣🤣 o smrodyl tylko na fb go wstawic 🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20240204-080131~2 (1) (1).png

z takimi krowami to tylko do Rolnik szuka żony 😀😀😀😀😀😀😀😀

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

To akurat mówiłam o kuchni. W łazience to będzie sama glazura ale też nic wyszukanego grafit i białą tłusta imitująca cegłe. Szafki mają przykuwać uwagę w łazience. 

Ja planuje moją łazienkę z motywem takiego współczesnego retro, czysto białe łazienki są wszędzie i chciałam troszkę odejść od tego, oczywiście aktualnie mam trochę więcej porobione ale dalej projekt otwarty ahahah 

image.jpeg

• Like 1
Opublikowano

Mi się te czysto białe średnio podobają, wolę ciemny wystrój 

W dodatku sufit w kuchni i łazience jest łukowy z odkryta cegła i pod to coś dopasować to był hardkor 🫣 

Ale mam nadzieję że efekt końcowy będzie ok  

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, s_z_k napisał(a):

Ja planuje moją łazienkę z motywem takiego współczesnego retro, czysto białe łazienki są wszędzie i chciałam troszkę odejść od tego, oczywiście aktualnie mam trochę więcej porobione ale dalej projekt otwarty ahahah 

image.jpeg

Ja mam 5m2 łazienki to za dużo w niej nie poszaleje. Jednak cały projekt jest w mojej głowie więc ci go zbytnio nie pokaże bo nie mam jak. 

Powoli będę wrzucać kawałkami co zrobiłam. Na razie priorytetem jest kuchnia,  tam na mniej wydam pieniędzy. 

@szymon09875

Kiedyś znalazłam w internecie coś takiego 

Screenshot_20241125-171215_Facebook (1).png

Edytowane przez Bezduszna
  • Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja mam 5m2 łazienki to za dużo w niej nie poszaleje. Jednak cały projekt jest w mojej głowie więc ci go zbytnio nie pokaże bo nie mam jak. 

Powoli będę wrzucać kawałkami co zrobiłam. Na razie priorytetem jest kuchnia,  tam na mniej wydam pieniędzy. 

@szymon09875

Kiedyś znalazłam w internecie coś takiego 

Screenshot_20241125-171215_Facebook (1).png

Fajna rustykalna tylko dla mnie trochę za ciemna, ja właśnie kuchnie planuje ostatnią bo na razie w kuchni rodziców koczuje 🤣

Opublikowano (edytowane)

Kuchnie znalazłam też ciemna ale bardzo dużo masz na FB projektów różnych pomieszczeń ja lubię ciemne kolory choć tylko u mnie w kuchni jest grafit , biel , drewniane blaty i wyspa na kółkach która jak na razie ma uszkodzona szufladę przeciążenie środka ( bez skojarzeń chłopaki🤣

Screenshot_20241102-144936_Facebook (1).png

Screenshot_20241117-090724_Facebook (1).png

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

babrania w blocie ciag dalszy...

41 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Kuchnie znalazłam też ciemna ale bardzo dużo masz na FB projektów różnych pomieszczeń ja lubię ciemne kolory choć tylko u mnie w kuchni jest grafit , biel , drewniane blaty i wyspa na kółkach która jak na razie ma uszkodzona szufladę przeciążenie środka ( bez skojarzeń chłopaki🤣

Screenshot_20241102-144936_Facebook (1).png

Screenshot_20241117-090724_Facebook (1).png

po co wstawiasz wytwory swoich kolezanek-bezmozgich inteligencji -a nie swoje  zdjecia z mieszkania ??

Opublikowano
Ajeto napisał:

3 godziny temu, Michał18 napisał(a):

Jak się wyrobię to postaram się przyjechać

A ty po co?

macał będzie

Qwazi napisał:

@Bezduszna to kobieta. Bardzo sympatyczna osoba. Miło było poznać 😊

Co którzy znają mój charakter pisma, wiedzą, że ja napisałem to co ona wstawiła i zrobiła to w mojej obecności 

👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏

Bezduszna napisał:

👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v