Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Żeby tak chciał płacić za siedzenie w domu to już wogole było by pięknie 🤣

do końca miesiąca jestem na półrocznym L4 od psychiatry u której leczył się ojciec , wypłata ta sama a robię to na co nie mam czasu ani sił się zająć po robocie 

Opublikowano

w piecu dzisiaj zapalilem , 

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taaa, widzieliśmy te twoje piękne ścierniska xD 

dzisiaj jeszcze piekniejsze, trawa rosnie ostro.

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja w tym roku strip till..a podziwiałem....podziwiałem w dużym nawiasie.... matko jak to okropnie wyglądało...nie dość że kup nasciqgał..to jeszcze wszystka słoma na wierzchu...

Musi to tyż cza umić....bo tak jak tam....oj nie chciał bym tak...

Nie myślałem że tak kłamać potrafisz ..

Zrozumiał bym że coś niemiło napiszesz, bo tak sobie czasami dokuczały...

Ale że kłamiesz w zywe oczy...no przecenilem cię...

Ciągle się nabieram na to że może ktoś nie kłamie...

Fałszywy żeś w każdym calu....i w każdym kilogramie twojej duuuuuużej nadwagi...więcej niż dużej...

Ale czego się spodziewać...po kimś z tyloma.... traumami...

..samą zazdrością nie powinieneś żyć...

...mam prośbę....chociaż udawaj na fotkach z wycieczek zapierdzialym autokarem....że to cię cieszy ...

Bo widać jaka jest prawda....tak jak i cywilizacją z gównem przed oknem...

palma bije znowu ?? to dopiero sroda..

pokaz przyklady tych klamst albo pod stol i odszczekaj..

byle u tego od autokarow w kocku ?? wachales  ?? 

dzwonili po karetke ? 

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

No mam babkę, która ma 94 lata i nic niepokojącego nie widzi. Plony bardzo dobre i tradycyjna orka + u mnie a również wielu innych podorywka, a nie papranie talerzówką...

a gdzies dalej niz plot byla ostatnio ??

rusz dupe i pojedz nad wise czy sole, wez babke ze soba,moz epamieta jakie byly stany wod iedys a jakie dzisiaj..

nie macie zadnych stawow,jeziorek ,rzeczek ??

2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Jacuś to Ty 🤔 ?

Na glinie ? Która klasa ziemi, jakie nawożenie, ochrona ?

Czyli rozwój u ciebie stanął w miejscu a wszystko wokół poszło do przodu ?

Dobrze że przypomniałeś. Pytałeś żony jakie opryski w bezorce stosuje  :ph34r: ?

a w sklepie z opryskami wszyscy zdrowi ??

nawet taki polglowek jak ty powinien wiedziec ze takie same jak w orce..

1 godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Masz chyba urojenia. 

Wszędzie widzisz Jacusia

Widać że zakochałeś się w nim. 

a powinien w tobie 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

....oooo to tak jak ja...🤭

na staros ci sie ujawnla prawdziwa orientacja ?? stad ten motor..

No przestań....

To styl którego się podrobić nie da...

..wszyscy zdrowi...

...wszyscy wam uciekli...

...u niego tylko cywilizacja...w kupię gówna przed oknem domu...🤣☺️😆

twoja rodzina najlepszym przykladem jaka jest lepsza..zaglosowali nogami ..

1 godzinę temu, dsbh napisał(a):

Zapomniałeś o gaszeniu światła 🤣.

u ciebe nawet tego za kilkadziesiat lat nie bedzie.

A najlepszy jest jego styl radości na wycieczkach....zatwardzenie ...wyraźnie widoczne po minie na wycieczkach...🤣😆

...dobra...zamykam cyrk na dziś...🙋

a po co ?? samotnosc cie zzera..tutaj przynajmniej masz sie do kgo odezwac.

56 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Wiecie co ? 

Dziś jeszcze nie pisałem 

Nie ma to jak etat 🤣

a w czym etat przeszkadza ?? u  mnie wszyscy dzwonia i pisza..

jednej kierownik zwrocil uwage ze caly dzien nic nie robila tylko telefon-mial urlop i niespodziewanie przyjechal-to poszla na -l4.ciekawe czy jutro przyjdzie.

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie sadze aby ktokolwiek chciałby cos tobie robic ...ty rozumiesz ze to nie twoja liga ..ciebie nawet owiecy poganiacz nie chcial 🤣 komu potrzebne takie cos ...moze przezroczysty wskoczy ci na pw ...moze na razie nie ale oczekuj 🤣🤣🤣🤣🤣

Powtarzaj te swoje durne pomysły. Może kiedyś ci w nie ktoś uwierzy 🤣 

Jak na razie mało detektywistyczne podchodzisz do realizacji swojego celu.🤣

Dobranoc Bogdan 🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)

ty nie jestes zadnym celem dla mnie ..pomyliłaś chyba forum 🤪..ale przezroczysty zobaczył potencjał w tej zaniedbanej i biednej  rączce ...moze poszczęści ci sie i owiecy poganiacz będzie miał co wstawic na forum 🤣 zobacz tak wyglada reka kobiety ze wsi ...zgadnij czyja to 🤪

Screenshot_20250924-203750 (1).png

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

obgryzaj te paznokcie dalej ...tu nic nie zlowisz 🤣

Totalne z ciebie ZERO nic dodać nic ująć w tym temacie. Szacunek to ty kiedyś tu może miałeś teraz tylko jesteś totalnym dnem 🤣

Opublikowano
5 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

@Wiesio80 

Taśma ma szerokość 70cm, a długość...i tu tak... 175cm. Jak złożyć i mierzyć po zewnętrznej..tak po brzegi....nie po kolcach...

A jak położyć na płasko..to 167...

Obwód się zwiększa po poprzeczne listwy wyższe ...

Tak że.....piec złotych się należy....☺️😉

Numer konta poproszę najchętniej zapiekankę bym Ci postawił 👍

• Haha 1
Opublikowano
54 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Dlaczego? To tylko małe zwierzątko które dużo szczeka a tak naprawdę nic nie zrobi. 

Nie rozumiesz a mi się nie chce dziś tłumaczyć.

36 minut temu, jacus napisał(a):

a w sklepie z opryskami wszyscy zdrowi ??

nawet taki polglowek jak ty powinien wiedziec ze takie same jak w orce..

U ciebie w domu wszyscy zdrowi ? Zapomniałem że sam zostałeś. Żona zdrowa, bo tobie ewidentnie coś dolega. Ale pocieszę cię. Na ratunek za późno 🤫.

42 minuty temu, jacus napisał(a):

u ciebe nawet tego za kilkadziesiat lat nie bedzie.

U ciebie kto zgasi, ty czy żona ?

43 minuty temu, jacus napisał(a):

a w czym etat przeszkadza ?? u  mnie wszyscy dzwonia i pisza..

jednej kierownik zwrocil uwage ze caly dzien nic nie robila tylko telefon-mial urlop i niespodziewanie przyjechal-to poszla na -l4.ciekawe czy jutro przyjdzie.

To na budowie się tak da ? Jedną ręką worki trzepiesz  :ph34r: ? Pylicy się nabawisz.

Opublikowano (edytowane)

Wy obydwaj z Bogdanem tylko szukacie zwadym. Jeden od kilku dni a pachołek od dzisiaj. Dobraliście się jak w korcu maku Gratuluję tego że macie siebie nawzajem. Inaczej byście tutaj zginęli śmiercią naturalną 🤣

4 minuty temu, dsbh napisał(a):

Nie rozumiesz a mi się nie chce dziś tłumaczyć.

I widzisz nie tylko mnie jest ciężko zrozumieć. 

Poza tym ja nawet nie chce słuchać twojego tłumaczenia. Mnie to lotto co ty miałeś w danej chwili na myśli 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v