Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Deutz fahr to nie jest najlepszy wybór. Ceny nie trzymają, zaraz po opuszczeniu bramy dilera bardzo dużo tracą na wartości. To jest takie iveco wśród ciągników. 

Opublikowano
19 minut temu, Qwazi napisał(a):

To chyba się inaczej mówi na takiego co...daje🤔🤭

ja takich co dają się naoglądał bo na stronach randkowych w hvj gejowskich ofert i nie dziwię się czemu on ofertami "agencyjnymi" zainteresowany 

Opublikowano
18 minut temu, Elon napisał(a):

Dywersyfikacji nic nie ruszy, nigdy nie będzie tak że wszystko nie idzie, zawsze trzeba mieć kilaka srok zamiast jednego wróbla. Pieniądz musi wytwarzać pieniądz. Nawet jeśli bym stracił pieniądze, to jest coś czego nie odbierze mi nikt, wiedza, doświadczenie.  

Pieniądze mogę zarobić bardzo szybko. 

Przykład dafa jest bardzo dobry, sprzedałem Panu kierowcy jego marzenie, jednocześnie pozbywając się dwóch problemów. 

Powiedz to Pafnucemu nie mnie. Tym bardziej o tych pieniądzach. On uważa że pieniądze lubią ciszę. 

Wiadomo jeśli chcieli się wcześniej pozbyć kogoś i czegoś to jak poszło to w jednym momencie to jest czysty zysk wtedy. 

21 minut temu, slawek74 napisał(a):

a Ty blondi 🤔z natury czy z wyboru 🤔

A ty z wyboru taki🤔

Opublikowano
26 minut temu, Elon napisał(a):

Dywersyfikacji nic nie ruszy, nigdy nie będzie tak że wszystko nie idzie, zawsze trzeba mieć kilaka srok zamiast jednego wróbla. Pieniądz musi wytwarzać pieniądz. Nawet jeśli bym stracił pieniądze, to jest coś czego nie odbierze mi nikt, wiedza, doświadczenie.  

Pieniądze mogę zarobić bardzo szybko. 

Przykład dafa jest bardzo dobry, sprzedałem Panu kierowcy jego marzenie, jednocześnie pozbywając się dwóch problemów. 

Screenshot_20250825_211148_TikTok.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Co tam się dziś chłopaki i dziewczyny nowego?

Co się stało że wróciłeś🤔. Ogonek już podniósł się do góry po wczorajszym opadnięciu  🤣

Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Powiedz to Pafnucemu nie mnie. Tym bardziej o tych pieniądzach. On uważa że pieniądze lubią ciszę. 

O kim gadka? ten jegomość dysponuje jedynie finansami na zakup zapiekanek.  :P

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

O kim gadka? ten jegomość dysponuje jedynie finansami na zakup zapiekanek.  :P

A ty taki bogaty że cię stać na wiele więcej. Spójrz na siebie ile ty masz kapusty. 

Tak tylko mówi ktoś kto jej nie ma wcale i tym bardziej musi być ciągle na pożyczkach raz od Bogdana raz od Tomasza dlatego cały czas tylko o notesie wspominasz bo wiesz ile ma i ile możesz od niego pożyczyć 🤣

3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie wybrzydzaj, na wesele bym wpadł do Ciebie.

Ty jeszcze wiesz jak się tańczy🤔 Czy jak zawsze byś podpierał ścianę i patrzył jak inni się bawią 🫢

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Więcej posiadasz?🤔

Pamiętaj ten kto nie mówi nic to znaczy że nie ma nic na siebie tylko jego druga polówka a w tym jest duża różnica. Porozmawiamy z nim jak będzie miał coś na siebie. Na to jednak poczekamy jeszcze 🤣🫢

1 minutę temu, Desperado napisał(a):

będziesz płacić?  :P

Wiem że oprócz tej koszuli która masz na sobie więc wybacz nie będę rozmawiać o finansach z osobą która warta jest tyle ile ta jego jedna rzecz która posiada 🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Pamiętaj ten kto nie mówi nic to znaczy że nie ma nic na siebie tylko jego druga polówka a w tym jest duża różnica. Porozmawiamy z nim jak będzie miał coś na siebie. Na to jednak poczekamy jeszcze 🤣🫢

Dziecko co ty bredzisz dzisiaj?

Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

to dziad co udaje ze żona ma sklep metalowy 🤣

Część Bogdan  🙋‍♂️ jeden ma na zapiekanki, drugi ma notes i się pytają ile AF kosztuje i jeszcze ta niby kobita z rozporkiem i kartą debetową, to alita bogaczy na AF    xD

• Haha 2
Opublikowano

ja ...stare panny  to maja przepocone majtki i wielkie nosy 🤣

1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Ja bredzę to ty uważasz że tylko ty masz prawo coś posiadasz. A tu jednak tylko jedno wielkie ZERO MASZ

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v