Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Qwazi to nie chodzi o to co kto pisze tylko jak pisze i jak można sobie to zrozumieć. To świadczy o tym że z punktu widzenia kobiety stojącej obok nie znającej osoby wygląda to tak jak by ubliżał kobiecie. Nie jedno przeżyłam nie jedno słyszałam ale tego co on pokazał nawet w żartach to nikomu nie życzę. 

Są pewne zasady których nie można łamać. To już było wykazanie się nie żartem tylko zwykłą głupotą. 

Nie czytałem wszystkich tych postów, nie wiem od czego się to wszystko zaczęło, ale ubliżasz Ty również. Tak przystoi kobiecie?

Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

jesteś za głupia żeby mnie nabrać ..teraz wiem czemu się doj**alas do mnie ...nie ma drugiej osoby z tak zrytym beretem ..zresztą na samym początku trafnie wytypowałem że to ty Anno królowo forum z wielkim nosem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bobek żyje tymi twoimi zwidami o tych członkach itp....

Dalej bredzisz jak potłuczony. Nigdy nie zgadniesz kim ja jestem 🤣

Opublikowano
Teraz, Qwazi napisał(a):

Nie czytałem wszystkich tych postów, nie wiem od czego się to wszystko zaczęło, ale ubliżasz Ty również. Tak przystoi kobiecie?

Potrafię to robić z zamkniętymi oczami bo zostałam wychowana wśród chłopaków i nie przebieram w słowach a tym bardziej się ich nie boje i bać nie będę.

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A gówno mnie to obchodzi...więc nie pamiętam ...😆

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Toż już widać kim...

Nie sądzę żeby ktoś bardziej chciał wiedzieć...🙆😆

Potrafię się odgryzać to cię tak boli. 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Chłopcze czy ja naprawdę muszę ci wszystko tłumaczyć od A do Z to tylko o tobie będzie świadczyć nie o mnie.

To ty do jednego wszystko sprowadzasz 

Ty nie możesz w tej swojej nienawiści do bliźniego pojąć że można normalnie, uszczypliwie rozmawiać 

Jak byś czytała dokładnie to byś widziała że piszę o dwóch teściach, i też jadę nieraz z nimi ostro

Ale to trzeba umieć w dyskusje i temat, a nie być starą panną która by chciała bo ja swędzi ale dalej broni się przed Kowalskim

I już nie dasz rady wmówić nam że jest inaczej 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

to są psychole ....tego nie przeskoczysz ...obsrany owiecy poganiacz mści się że jest olewany ..i nie spocznie dopóki nie wysadzi dziewczyny z forum ...pomaga mu pomylona która nie znosi konkurencji i się obsrywa bo  nikt do niej  nie startuje ....to są psychicznie chorzy ludzie .

Mcz zachowuje się bardzo w porządku. Nie jej wina że trafiła na dwóch ślinaczy. Tak że moje komentarze nie mają nic wspólnego z wysadzaniem kogokolwiek a tym bardziej tej pani 

Opublikowano
Teraz, Karol6130 napisał(a):

To ty do jednego wszystko sprowadzasz 

Ty nie możesz w tej swojej nienawiści do bliźniego pojąć że można normalnie, uszczypliwie rozmawiać 

Jak byś czytała dokładnie to byś widziała że piszę o dwóch teściach, i też jadę nieraz z nimi ostro

Ale to trzeba umieć w dyskusje i temat, a nie być starą panną która by chciała bo ja swędzi ale dalej broni się przed Kowalskim

I już nie dasz rady wmówić nam że jest inaczej 

Róznica między jest nami taka że ja mówię cały czas o jednej sytuacji która mi się nie podobała i śmiem twierdzić że małej czarnej też nie. Więc nie tłumacz się więcej bo żałosne się to robi. 

Pamiętaj że tłumaczenie się coraz to większe świadczy tylko o jednym ... 

Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Dalej bredzisz jak potłuczony. Nigdy nie zgadniesz kim ja jestem 🤣

komu te bajki  ...Bóg się nie myli dwa razy ....myślałaś że sie odegrasz  za stare czasy i barani poganiacz ci pomoże 🤣

Opublikowano (edytowane)

Mnie nikt nic nie musi pomagać a tym bardziej on który sam sobie radzi z  tobą a ja zaczynam sobie z tobą radzić ty osteoporozo. Już mi słów braknie za to że nic nie wiesz a się wscinasz bo nie możesz zrozumieć jednego ze dawno jesteś tylko przegrywem 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

Potrafię się odgryzać to cię tak boli

Absolutnie nie potrafisz...

Piszesz durne dyrdymaly wyciągnięte z twojej... bezrozumna głowy...

Zbyt mało lotna jesteś na odgryzanie...obrażasz tylko innych....żadnej logiki i lotności w tych wywodach.

Okropnie pusta jesteś...

Dobranoc... @Kowalsky30

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Mcz zachowuje się bardzo w porządku. Nie jej wina że trafiła na dwóch ślinaczy. Tak że moje komentarze nie mają nic wspólnego z wysadzaniem kogokolwiek a tym bardziej tej pani 

śmieciu jesteś zerem i grasz zawsze w to samo ...wysadziles  wszystkie kobietki z forum bo cię zlewały 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Absolutnie nie potrafisz...

Piszesz durne dyrdymaly wyciągnięte z twojej... bezrozumna głowy...

Zbyt mało lotna jesteś na odgryzanie...obrażasz tylko innych....żadnej logiki i lotności w tych wywodach.

Okropnie pusta jesteś...

Dobranoc... @Kowalsky30

Nie jestem mała czarna która jest delikatna jak kobieta ... 

• Haha 1
Opublikowano

Róznica między jest nami taka że ja mówię cały czas o jednej sytuacji która mi się nie podobała i śmiem twierdzić że małej czarnej też nie. Więc nie tłumacz się więcej bo żałosne się to robi. 

Pamiętaj że tłumaczenie się coraz to większe świadczy tylko o jednym ... 

Noo

Ta

Zazdrościsz i tyle że tak można 

O wszystkim i o niczym

Opublikowano
6 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Potrafię to robić z zamkniętymi oczami bo zostałam wychowana wśród chłopaków i nie przebieram w słowach a tym bardziej się ich nie boje i bać nie będę.

Więc Monika ma nad Tobą przewagę...dużą. Kobieta ma być kobietą, a nie, przepraszam za wyrażenie, babochłopem, który rzuca mięchem bez powodu i od niechcenia. Rozumiem tupniecie nóżką, nawet wulgaryzm...ale po damsku subtelny...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie nikt nic nie musi pomagać a tym bardziej on który sam sobie radzi z  tobą a ja zaczynam sobie z tobą radzić ty osteoporozo. Już mi słów braknie za to że nic nie wiesz a się wscinasz bo nie możesz zrozumieć jednego ze dawno jesteś tylko przegrywem 

twoja kariera na tym forum dawno się skończyła ....🤣 robiłaś syf i dalej nie potrafisz nic innego 

Opublikowano
Teraz, Qwazi napisał(a):

Więc Monika ma nad Tobą przewagę...dużą. Kobieta ma być kobietą, a nie, przepraszam za wyrażenie, babochłopem, który rzuca mięchem bez powodu i od niechcenia. Rozumiem tupniecie nóżką, nawet wulgaryzm...ale po damsku subtelny...

Ja nie muszę pokazywać tego co ona bo ona już to robi za mnie. 

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

wysadziles  wszystkie kobietki z forum bo cię zlewały 

@Kowalsky30 zamiast uśmiszka przyklejać, lepiej się odnieś do tego zdania...co Ty na to? To kolejne proste pytanie, więc nie zbaczaj i nie klucz 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nawet nie próbuj się porównywać...

Musiała byś mieć klasę.

Czy ja próbuję nie bo nie muszę. 

Ja nikomu nie będę słodzić a tym bardziej adorować aby coś udowodnić wam tutaj. 

Opublikowano (edytowane)

nie widzisz w co on gra ..to psychol ..będzie wmawiał romanse i obsrywa dziewczynę aż ja wysadzi z forum ....pomaga mu w tym pomylona i psychicznie chora która robiła to samo kilka lat temu ..on żyje ta przeszłością i jej opowieściami z deee wyjętymi ..

1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

@Kowalsky30 zamiast uśmiszka przyklejać, lepiej się odnieś do tego zdania...co Ty na to? To kolejne proste pytanie, więc nie zbaczaj i nie klucz 

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

nie muszę pokazywać tego

Mam dość...

Wiesz co ty biedna pokazujesz?

Totalne dno!

Się zastanawiam czy za dużo soku z gumijagód nie pociągnęłaś, bo to już się robi coraz bardziej niesmaczne....i to nie tylko dziś.

Ogarnij się....wyjdź może na spacer....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v