Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Bardzo podobny styl wypowiedzi do pewnego handlarza ostrewek 

I błędów nie robisz 

To tylko świadczy o tym że nie potrafisz  rozróżnić dwóch osób. Aż szkoda że tak mało wiesz o ludziach ..   

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Ty chyba jej trochę zazdrościsz 

Nie ma czego 

Znajdź se chłopa, Kowalski jest jaki jest, ale jest, bądźcie szczęśliwi 

Chyba żarty stroisz komu miałabym zazdrościć małej czarnej czego tego że was podpuszcza a wy lecicie jak do ula🤣 a później zostawia was z pustymi rękoma 🤣 

Opublikowano
Teraz, Karol6130 napisał(a):

Mnie nie 

Weź spiknij się z Kowalskim to sobie pomorzecie 

Mądra, zaradna, inteligentna, nie przecięta, se go ogarniesz

za małego ma pitolka chloptas 🤣

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, ZetorMisio napisał(a):

Czyli lepszy dwurzędowy czy 6? Planuje w tym roku zasiać 2 ha na próbę jak to wyjdzie. 

Różnie z tym. W zeszłym roku miałem na jednej działce sześciorzędowy Teuto oraz dwurzędowy Bianca to Teuto znacznie lepszy. W tym roku mam na jednej 8 hektarowej działce 3 odmiany zasiane: Biance dwurzędowa, obok Jakubus sześciorzędowy a następnie Jenny dwurzędowy. Bianca najlepsza a Jakubus najsłabszy.

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Chyba żarty stroisz komu miałabym zazdrościć małej czarnej czego tego że was podpuszcza a wy lecicie jak do ula🤣 a później zostawia was z pustymi rękoma 🤣 

Tego że ktoś może z nią tak pisać 

A co twoim zdaniem mamy w tych rękach trzymać 

Nie bądź zboczona 

Opublikowano

Tak trochę zerknąłem te waleczne posty. Co tu się odwala 🤔😡...wzięta na tapetę Monika i Karol😱🤬...Monika ma swój styl i dystans, można z nią podyskutować swobodnie, tyle wiem z obserwacji w tym temacie...Karol ma swoje za sobą i czapkę z głowy przed nim, on wie za co...to wiem nie z obserwacji i nie z AF...a tu się znalazło parę dyskutantów, mistrzów dedukcji i piszą na nowo historię życia i charaktery innym userom🤦🙆...żart ma swoje granice i styl poprzez który inni rozumieją, że to żart. A w tych postach to się już zwykle chamstwo zrobiło 🤬...Weźta się ogarnijta trochę, bo jak tu ktoś obcy poczyta, a przypominam, że piszecie publicznie, to później jest opinia o wsi i rolnikach taka, jaką niejaki koszykarz niedawno głosił...srata se we własne gniazdo🤦

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Cyrk jest taki że ci dzisiaj nic nie wychodzi 🤣 Starasz się jak możesz i nic .... @Bogdan_ja

jesteś za głupia żeby mnie nabrać ..teraz wiem czemu się doj**alas do mnie ...nie ma drugiej osoby z tak zrytym beretem ..zresztą na samym początku trafnie wytypowałem że to ty Anno królowo forum z wielkim nosem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bobek żyje tymi twoimi zwidami o tych członkach itp....

Opublikowano

Chłopcze czy ja naprawdę muszę ci wszystko tłumaczyć od A do Z to tylko o tobie będzie świadczyć nie o mnie.

2 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Tego że ktoś może z nią tak pisać 

A co twoim zdaniem mamy w tych rękach trzymać 

Nie bądź zboczona 

Opublikowano
2 minuty temu, farmtrac8244 napisał(a):

No ,trochę jęczmienia skoszone. Było by za dobrze gdyby teraz nie zaczęło padać, praktycznie co dzień deszcz.

Dużo kłosów opadło 

U mnie trochę w Jakubusie leżało 

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Chłopcze czy ja naprawdę muszę ci wszystko tłumaczyć od A do Z to tylko o tobie będzie świadczyć nie o mnie.

Myślisz się...

Robisz z siebie coraz większą... bezrozumną...

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Tak trochę zerknąłem te waleczne posty. Co tu się odwala 🤔😡...wzięta na tapetę Monika i Karol😱🤬...Monika ma swój styl i dystans, można z nią podyskutować swobodnie, tyle wiem z obserwacji w tym temacie...Karol ma swoje za sobą i czapkę z głowy przed nim, on wie za co...to wiem nie z obserwacji i nie z AF...a tu się znalazło parę dyskutantów, mistrzów dedukcji i piszą na nowo historię życia i charaktery innym userom🤦🙆...żart ma swoje granice i styl poprzez który inni rozumieją, że to żart. A w tych postach to się już zwykle chamstwo zrobiło 🤬...Weźta się ogarnijta trochę, bo jak tu ktoś obcy poczyta, a przypominam, że piszecie publicznie, to później jest opinia o wsi i rolnikach taka, jaką niejaki koszykarz niedawno głosił...srata se we własne gniazdo🤦

Qwazi to nie chodzi o to co kto pisze tylko jak pisze i jak można sobie to zrozumieć. To świadczy o tym że z punktu widzenia kobiety stojącej obok nie znającej osoby wygląda to tak jak by ubliżał kobiecie. Nie jedno przeżyłam nie jedno słyszałam ale tego co on pokazał nawet w żartach to nikomu nie życzę. 

Są pewne zasady których nie można łamać. To już było wykazanie się nie żartem tylko zwykłą głupotą. 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Mylisz się 

Robisz z siebie coraz większą... bezrozumną...

Jeśli chodzi o takie a nie inne zachowanie to coś o nim mogę powiedzieć nie urodziłam się wczoraj ani dzisiaj. Pafnucy nie obronisz przede mną kogoś kto przesadził z grubej rury. Nawet żarty mają pewne granice. Nie zapominaj gdzie pracuje. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Qwazi napisał(a):

to są psychole ....tego nie przeskoczysz ...obsrany owiecy poganiacz mści się że jest olewany ..i nie spocznie dopóki nie wysadzi dziewczyny z forum ...pomaga mu pomylona która nie znosi konkurencji i się obsrywa bo  nikt do niej  nie startuje ....to są psychicznie chorzy ludzie .

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v