Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Bardzo mało o mnie wiesz skoro tak twierdzisz 

Ja cię nie znam to fakt. Widząc jednak jak się zachowujesz i co sobą reprezentuje to tylko świadczy że nie masz zbytnio szacunku do kobiet. Do flirtu z kobietami ci daleko 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Właśnie dla takiego samca alfa beta jak Karolek taka twierdza nie do zdobycia to wyzwanie

Pafnuc mało wiesz albo udajesz

Jakie wyzwanie?

Że se czasem za bardzo jaja porobimy to to wszystko, byś czytał uważnie to byś wiedział że kiedyś pisała że jej mąż nieraz to czyta 

A w normalnym życiu kawa co najwyżej i to wszystko

Także żadne wyzwanie 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jprd...😆🤭😆

Nie masz już co gadać i przyznać mi rację to chcesz mi pokazać🤣 Aż żal mi tego co przed chwilą sobą reprezentujesz nie masz racji i koniec kropka. Bronisz kogoś co na obronę nie zasługuje 

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Ja cię nie znam to fakt. Widząc jednak jak się zachowujesz i co sobą reprezentuje to tylko świadczy że nie masz zbytnio szacunku do kobiet. Do flirtu z kobietami ci daleko 🤣

Może szacunek ma. Końskie zaloty to bardziej akt desperacji na brak reakcji  drugiej strony takie same jak Michałka do cb🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

No nie sprawdzisz tego tu

Możesz jedynie przypuszczać

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Nie masz już co gadać i przyznać mi rację to chcesz mi pokazać🤣 Aż żal mi tego co przed chwilą sobą reprezentujesz nie masz racji i koniec kropka. Bronisz kogoś co na obronę nie zasługuje 

Każdy ma prawo do obrony...

A takiego becwala przemądrzałego jak ty...to ciężko znaleźć....😆🤭

Opublikowano
Teraz, Karol6130 napisał(a):

Jakie wyzwanie?

Że se czasem za bardzo jaja porobimy to to wszystko, byś czytał uważnie to byś wiedział że kiedyś pisała że jej mąż nieraz to czyta 

A w normalnym życiu kawa co najwyżej i to wszystko

Także żadne wyzwanie 

Już ja to widzę że jaja sobie robisz🤣 Chłopie coraz to bardziej się ośmieszasz. Lepiej skończ te swoje wywody. Czym więcej ich wypowiadasz tym bardziej toniesz. 

• Haha 1
Opublikowano

nie pamiętasz królowej forum z wielkim nosem ....🤣

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zapomniałam że nie każdy jest nie winny dopóki mu się winny nie udowodni. Tylko że tutaj udało się udowodnić komuś co sam się dopuścił. Jeśli byłyby to żarty to mała czarna by odpowiedziała a tak pokazała swoją klasę nie odpowiadając jemu na nie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał(a):

Jak nikt inny rzucacie się z Kwasim w oczy gdy pojawia się mcz. Nie napiszę, że Tomasz czy Radek też bo bym skłamał

Opublikowano
26 minut temu, radekz200 napisał(a):

kurła jak ta słoma to już sieczka i tak dobrze że się nie rozpadały 

Ojciec pojechał dziś w południe prasować to wrócił i pojechał po 20 

Teraz szło bez problemu 

24 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Mojemu brakuje dwa dni ostrego słońca. Gnoju mi się nie widzi młócić

Mój na szczęście zimny nawet trochę się nie zagrzał. Dziś wysypalem tylko ten zbiornik z kombajnu a jutro trzeba zwalić resztę. 

Bizonem do dmuchawy sypalem i już wiem co kolega czuje jak lexem kukurydzę mi kosil i na d47 sypał 🤣

Z hektara owsa 20 balotów 100*120 dało 

Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Już ja to widzę że jaja sobie robisz🤣 Chłopie coraz to bardziej się ośmieszasz. Lepiej skończ te swoje wywody. Czym więcej ich wypowiadasz tym bardziej toniesz. 

Widzisz, ja nie muszę nic zmyślać 

Ja mogę korzystać z życia, nie tak jak ty

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Pokazanie tego co potrafisz mi wystarczy. Robisz maślane oczy i końskie zaloty do małej czarnej ok nie było by to nic dziwnego jeśli byś był w tym Don Juanem a nie zwykłym donżuanem jakich jest wiele na tym świecie 

Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Jak nikt inny rzucacie się z Kwasim w oczy gdy pojawia się mcz. Nie napiszę, że Tomasz czy Radek też bo bym skłamał

No jeszcze ja to tak, piszę tu publicznie, ale Mariusz, no gdzie 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Przestań zgadywać bo ci nie wychodzi😂

komu te bajki ...nikt inny nie ma tak zrytego beretu ja ona i ty ...

o to czemu pani nie chce się pokazać ...🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Teraz, Karol6130 napisał(a):

Widzisz, ja nie muszę nic zmyślać 

I pomyśl teraz....

Czy powinieneś narzekać że nie masz obecnie kobiety?

Pamiętaj!

Mogło Ci się trafić coś tak j**niete jak Bezrozumna....😆🤭😆🤭😆

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał(a):

Wlasnie widzę jak korzystasz z tego świata. Jak tylko pojawi się biegniesz jak pies do s... aż nieraz 🤣 

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Pokazanie tego co potrafisz mi wystarczy. Robisz maślane oczy i końskie zaloty do małej czarnej ok nie było by to nic dziwnego jeśli byś był w tym Don Juanem a nie zwykłym donżuanem jakich jest wiele na tym świecie 

Swędzi cie i tyle

A że nie masz nic do zaoferowania to się zrobił problem 

• Haha 1
Opublikowano

Wlasnie widzę jak korzystasz z tego świata. Jak tylko pojawi się biegniesz jak pies do s... aż nieraz 🤣 

Bardzo podobny styl wypowiedzi do pewnego handlarza ostrewek 

I błędów nie robisz 

Opublikowano

Ty chyba jej trochę zazdrościsz 

Nie ma czego 

Znajdź se chłopa, Kowalski jest jaki jest, ale jest, bądźcie szczęśliwi 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v