Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Przyznawać się że wszyscy inni cię to tylko świadczy o tym że lubisz być.... przyznajesz się tylko do tego że jednym się znasz i tylko na jednym bazujesz bo resztę masz w... tylko nie weźmiesz pod uwagę że jeśli się znasz na jednym to na drugim też warto by się poznać tak aby cię nie robili.... świadczy to tylko o tym że mało jesz mało wiesz o tylko połepkach się znasz.

Wisz co....ty z Hubertusem na jednej fali nadajecie...

On tak samo wie wszystko...i najlepiej...to wie...🤭

będziesz ich parzył 🤔 jak króliki czy gołębie 🤔🤭

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No dzie...

Tylko się zastanawiałem kto jeszcze tu tak mądrze pisze...🤷

Ale spróbować by można 🤔🤭

Kufa kabaret 🤣🤣🤣🤣

Kufa kabaret 🤣🤣🤣🤣 

Moda na sukces 🤔🤭

Opublikowano (edytowane)

Narcyz zawsze zostanie narcyzem. Tylko o mnie się mówi i do mnie się mówi 🤣🤣🤣

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...chyba ją trochę lubisz...😏

Ja go nienawidzę

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

A nie 10🤔...

@malaczarna ile to Łorawiok pisał, że cielakom mleka daje, bo nie wiem czy dobrze pamiętam 

Żyją jeszcze 🤔

Witam. Nie znam Łorowioka. 

Padało dziś już dwa razy. Mój owies legł w dwóch kawalkach

Opublikowano
11 minut temu, slawek74 napisał(a):

Ale spróbować by można 🤔🤭

Kufa kabaret 🤣🤣🤣🤣

Kufa kabaret 🤣🤣🤣🤣 

Moda na sukces 🤔🤭

I kto tu Bogdan powinien pójść do psychiatryka ? 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...no to znaczy że iskrzy..

...może coś być z tego...

Pijak zawsze zostanie pijakiem.  Tak jak szmata zostanie tylko szmata. A prostytutka prostytutą. Choć będą chcieli to ukryć to i tak wszyscy znają prawdę. Nie będę przebierać w slowach. 

3 minuty temu, Michał18 napisał(a):

Wiem ty tylko Bogdana lubisz 🤣

A na drugim miejscu Zbyszek

Ile dzisiaj już wypiłeś? . Tak z ciekawości pytam. Bredzisz jak potłuczony 

Opublikowano (edytowane)

Psychiatryk już na ciebie czeka. Drzwi się otwierają i kaftan na ciebie już czeka a nie wspomnę o pięknej miękkiej klatce dla ciebie przygotowanej. 

Opublikowano (edytowane)

Ja jej nie znam, nie znałam, nie zamierzam znać. Pytaj się Kowalskiego o nią a nie mnie on lepszy w ten klocki niż ja. 🤣

Opublikowano

pogoda piekna,choc  czasami bardziej zawieje.

proponuje zeby bezduszna inteligencja zalozyla osobny temat dla impotentow..

tak beda sobie dyskutowac ktory mial  grubszy konar, ktoremu dluzej nie plonie i czemu juz nie plonie, czemu nawet podpalka nie pomagala . dlaczego nie ma dla kogo rozpalac .. ktory motor lepszy i jakiej marki,pojemnosci, 

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v