Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

wiem ,wiem i patrycjusz tys się nie interesował tym co mam i elaborat z d*py wzięty pisol na mój temat tylko się pojawił 🤣 ..

Oj boli cię że nic a nic nie wiesz o mnie. Zadawanie głupich ciosów które są od czapy i nie aktualne to już świadczy o tym że dobrze wspomniałam miękniesz. Powiedzieć A ale już powiedzieć B dla ciebie to jest zbyt duże przedsięwzięcie. Strach pomyśleć co jeszcze wyciągniesz aby tylko dać mi rózgę. Tylko że ona mnie nie powstrzyma przed tym abym ci mogła mówić co myślę o tobie ... 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kogo ty pajacu obchodzisz ..

Idź już spać kalesoniarzu z zadupia...

Teraz normalni tu rozmawiają...

widzę że d*pę ścisnęło ....mapa stopa pewnie raczke  odcisnął od raportow tak ratuje fonfla 🤪

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Oj boli cię że nic a nic nie wiesz o mnie. Zadawanie głupich ciosów które są od czapy i nie aktualne to już świadczy o tym że dobrze wspomniałam miękniesz. Powiedzieć A ale już powiedzieć B dla ciebie to jest zbyt duże przedsięwzięcie. Strach pomyśleć co jeszcze wyciągniesz aby tylko dać mi rózgę. Tylko że ona mnie nie powstrzyma przed tym abym ci mogła mówić co myślę o tobie ... 

a co mnie obchodzą psychicznie chorzy 🤣🤣🤪🤪

Opublikowano

Stara śpiewka nawet nie potrafisz sklecić nowej. Oj jeszcze pomyślę że dobrze cię wcześniej oceniłam. Ja nie uderzam dwa razy w ten sam stół co ty. A jeśli to robię to tylko wtedy aby bardziej zagrzmilo niż uderzyło. 

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

a co mnie obchodzą psychicznie chorzy 🤣🤣🤪🤪

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Każdy ...powinien mieć..

1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Ma

Chciałabym to zobaczyć na żywo. Internet to jedna wielka ściema. Tylko w realu można by powiedzieć że ktoś ma kolegów a nie tutaj. 

Opublikowano

Stara śpiewka nawet nie potrafisz sklecić nowej. Oj jeszcze pomyślę że dobrze cię wcześniej oceniłam. Ja nie uderzam dwa razy w ten sam stół co ty. A jeśli to robię to tylko wtedy aby bardziej zagrzmilo niż uderzyło. 

zmień se przepocone majtki ...nikt tu nie szuka starej panny z wielkim nosem 

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał(a):

Jaka teraz cena klasy O? Bo nawet nie jestem na bieżąco. Tyle wart cielak HF do 70 kg. Ja bym więcej nie dał 

Ten co brał mówił że O 29, sprzedawałem we wtorek 2 HF dał mi po 16 zł na rękę. Od stałego gospodarza Hifiki biorę po 700 zł jaki by nie był. Zawsze dzwoni do mnie pierwszego a jak nie chcę albo nie mam miejsca to pcha dalej. Ale przeważnie zawsze staram się brać czasami są jakieś po mięsnych wtedy płacę 1000 zł. Mówię mu żeby więcej dopuszczał mięsnych to bym brał czy jałówki czy byki to bardzo nie chce mnie słuchać 😁

Opublikowano

Chciałabym to zobaczyć na żywo. Internet to jedna wielka ściema. Tylko w realu można by powiedzieć że ktoś ma kolegów a nie tutaj. 

Mam to gdzieś...

Mielista czas na pierdoły cały dzień...

Spieprzajta ze swoimi zwidami na priw...

Nie każdy musi słuchać waszego pierdolamento...

Opublikowano

Aaaa pokażę, jaka głupota mnie dopadnęła. Tak coraz bardziej na niego spoglądam🤦😁

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-kombajn-bizon-sampo-2020-CID757-ID16lIjD.html

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Ten co brał mówił że O 29, sprzedawałem we wtorek 2 HF dał mi po 16 zł na rękę. Od stałego gospodarza Hifiki biorę po 700 zł jaki by nie był. Zawsze dzwoni do mnie pierwszego a jak nie chcę albo nie mam miejsca to pcha dalej. Ale przeważnie zawsze staram się brać czasami są jakieś po mięsnych wtedy płacę 1000 zł. Mówię mu żeby więcej dopuszczał mięsnych to bym brał czy jałówki czy byki to bardzo nie chce mnie słuchać 😁

Aż do notowań zajrzałem i wyświetliło mi 28. To by było 1,7 tys za byczka HF 60 kg. Dobrze kupujesz

Opublikowano
Teraz, Baks00 napisał(a):

Unikam  nawet auta przy drodze

Jeżeli chodzi o Jacka, jak to ten sam, to dobrze robisz

Ja się dziwię tym co u niego kupują, ale bardziej tym co do niego sprzedają 

A tym co kupują I sprzedają to, ...... w sumie im zazdroszczę bardzo dobrego zdrowia psychicznego

Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

To zapytaj, kto z użytkowników Sławkowi dłoń uścisnął 🤷

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ani mi się waż!!!!🙆🙆🙆

To nieudana podróba oryginału...

Nawet za dopłatą się w to nie pchaj.

Swego czasu odrobinę czytałem o tym ...czymś...

Już lepiej ..Vistule nawet..

Nawet gdybym się ważył, to...zgody nie uzyskam🤷🤭

• Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v