Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

I widzisz...przy mojej pomocy...odzyskujesz swój temat...

..się czytać dziś tego nie dało ..myślę że to nie tylko moje zdanie...

Ja odpuściłem se czytanie po południu

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

..bez przesady...🤭

Dobreeee👍💪...

Sławek ripostuj🤷

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał(a):

Mało ślepców teraz?

No właśnie dużo, ludzie można powiedzieć oszaleli teraz na punkcie cielaków kupią wszystko. U nas za hf cielaczka maksymalnie 17 zł za kilo. 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ciebie najbardziej interesuje co zonaci mają w portkach 🤣🤣🤣🤣🤪

gowno cię dziecko obchodzi co kto ma ..patrz swojej nędzy 🤪...za wielki masz nos i nie potrzebnie go wszedziej pchasz 🤣🤣🤪🤪

Bronisz się przed tym i owym jak szalony aby ten teges nic nie wyszło. Próbujesz wszystkich swoich cuda wianek a tu i tam wszystko wychodzi szydło z worka nawet Twój kumpel spod celi nic ci nie może pomóc. 

Mnie to uj obchodzi co kto ma i miał tylko chciałam pokazać kim tak naprawdę jesteś. 🤣🤣 

Jeszcze potrafisz tylko jedno i to samo gadać do wszystkich bo słownik masz taki stary prehistoryczny że aż strach pomyśleć skąd ty bierzesz takie słowa i tak układasz zdania że nic z nich nie wynika 🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

No właśnie dużo, ludzie można powiedzieć oszaleli teraz na punkcie cielaków kupią wszystko. U nas za hf cielaczka maksymalnie 17 zł za kilo. 

Jaka teraz cena klasy O? Bo nawet nie jestem na bieżąco. Tyle wart cielak HF do 70 kg. Ja bym więcej nie dał 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna... najgorsze że ma do mnie ...niedaleko...aby za mocno się nie odniósł ..🙆

Zawsze możesz mu powiedzieć nie dziękuję 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Bronisz się przed tym i owym jak szalony aby ten teges nic nie wyszło. Próbujesz wszystkich swoich cuda wianek a tu i tam wszystko wychodzi szydło z worka nawet Twój kumpel spod celi nic ci nie może pomóc. 

Mnie to uj obchodzi co kto ma i miał tylko chciałam pokazać kim tak naprawdę jesteś. 🤣🤣 

Jeszcze potrafisz tylko jedno i to samo gadać do wszystkich bo słownik masz taki stary prehistoryczny że aż strach pomyśleć skąd ty bierzesz takie słowa i tak układasz zdania że nic z nich nie wynika 🤣

wiem ,wiem i patrycjusz tys się nie interesował tym co mam i elaborat z d*py wzięty pisol na mój temat tylko się pojawił 🤣 ...kura trza mieć zryty beret 🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

wiem ,wiem i patrycjusz tys się nie interesował tym co mam i elaborat z d*py wzięty pisol na mój temat tylko się pojawił 🤣 ..

Kogo ty pajacu obchodzisz ..

Idź już spać kalesoniarzu z zadupia...

Teraz normalni tu rozmawiają...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v