Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

U mnie wszystko w porządku. Tylko Montanes jest nadal tak samo irytujący. Nie chcę już czytać jego wywodów o Qwaziego.

Jak mogę być twoim zięciem? Skoro nie chcesz być moim przyjacielem. 

pojebało co się i nie wiesz już co z którego konta piszesz 🤣🤣🤣🤣..kura co za psychol 😱

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Todo ESTA bien para mi. Solo el Montanes sigue siendo la irritante como siempre. Ya no quiero leer sus argumentos sobre Qwaziego

¿Como puedo ser yerno? Si bo qiuerie ser tu amigo. 

Kowalski. Zwarcia w mózgu jakiegoś dostałeś ?? 

• Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to bezrozumna jak ten od baranów ,na bank to rodzina 🤣🤣🤣🤣

Ale się męczysz z tym odgryzaniem na siłę😂 Mi niejedna "Meg" zasadziła kopa i nie mam potrzeby odreagować😗

Opublikowano
20 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

pojebało co się i nie wiesz już co z którego konta piszesz 🤣🤣🤣🤣..kura co za psychol 😱

To już z ciebie nie wiadomo jest czy ogier czy tylko jeden z wielu. Uderzasz tak aby ktoś miał furtkę opuściła cię wenę. Zostanie tylko mały nieistotny popiół 

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

no, no to jakaś zmiana poglądów  nastąpiła 🤣

Screenshot_20231222-203751 (1) (3).png

A teraz ten czesany pafnucy mnie wyzywa od kabli  xD złodziej zawsze krzyczy na całe gardło - łapać złodzieja. xD

• Haha 1
Opublikowano

spójrz lepiej w lustro na swój wielki nos 🤣

1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

To już z ciebie nie wiadomo jest czy ogier czy tylko jeden z wielu. Uderzasz tak aby ktoś miał furtkę opuściła cię wenę. Zostanie tylko mały nieistotny popiół 

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

pewnie że tak bo skasował sporo twoich pomylonych wcieleń 🤪

Był nowy popełniał masę błędów. Ostatnio znakomicie moderuje o czym świadczy choćby skasowanie twojego onrolnika i zostawienie ci tylko bogdana😂 

Opublikowano (edytowane)

mój boże toć patrycjusz pisol że już nie wrócę ,że po mnie 🤣🤣

a jednak baniki poszedł dla niego i ciapka ...pewnie przypadek że z jednego IP było pisane 🤣

Opublikowano (edytowane)

Ty mały taki który nic już nie może. Nawet wąchać a co do piero co innego. Szkoda tylko że już mały z ciebie czlowieczek. Zmiana płyty lub oprogramowania może ci coś pomoże 🤣

4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

spójrz lepiej w lustro na swój wielki nos 🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)

nic nie szkoda bo mnie stare panny w przepoconych majtkach nie obchodzą ...skoro nikt ich nie chce to znaczy że są do niczego 🤣..na bank brzydkie ,wredne i grube 😲..ja nie pomogę ,przepraszam bardzo ,nimom czasu ,jestem zarobiony 😲

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Coś innego było można przeczytać ja nie Qwazi który czyta tylko jak ktoś go wspomni. Umiejętność czytania między wierszami mam opanowany do perfekcji. Nie jesteś ani orginalny  masz swój schemat którego nie jesteś w stanie wyłączyć. Łatwo dziadka można ograć. Tylko trzeba mieć do tego narzędzia i umiejętności. 

23 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

nic nie szkoda bo mnie stare panny w przepoconych majtkach nie obchodzą ...skoro nikt ich nie chce to znaczy że są do niczego 🤣

Skąd wiesz sprawdzałeś w urzędzie stanu cywilnego 

Edytowane przez Bezduszna
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v