Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał(a):

Co tam przekupiłeś  synową kuadem aby  nie odeszła z hektarami, czy tylko chciałeś się pochwalić na ile cię stać? 😂

Spoko jak mi śledztwo nie wyjdzie odpiszę, że źle kropki połączył😉🤣

synowa se VAT odliczy 🤪a quad już zamówiony pod wynajem przez turystów ...sąsiad wkurwiony bo już nie zarobi na moich turystach 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

i sobie pada zdrowo-o dziwo tak jak zapowiadali.

okazalo sie ze od pis-owski zjebow gorsze sa braunowskie kanalie ..

dyskusja z takimi jest bezcelowa-to urodzeni idioci..

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nawet mnie wiem co on sobie prowadzi

No to czemu piszesz, jak nie wiesz?

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/hisun-tactic-550-ID6HpdXU.html

co myślisz obciach czy może być 🤔

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

synowa se VAT odliczy 🤪a quad już zamówiony pod wynajem przez turystów ...sąsiad wkurwiony bo już nie zarobi na moich turystach 🤣🤣🤣🤣

W końcu mówisz do rzeczy jak przystało na dobrego przedsiębiorca

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):
3 godziny temu, slawek74 napisał(a):
4 godziny temu, Bezduszna napisał(a):

To się nazywa wyjebane mam na ciebie. Bo on może a ty nie. Miedzy wami jest taka różnica. Zazdrość tylko cię bierze bo on może a ty już nie. 

W sloganie damsko męski nazywa się znajomość 🤣

a ty tak samo mamroczesz 🤔 z Piotrem gaz walisz 🤔🤦🙆‍♂️

No to czemu piszesz, jak nie wiesz?

Pisze aby w końcu się dowiedzieć o co w tym wszystkim chodzi. Jedno ja mówię a on drugie. Ja wiem o czym mówię a on nie rozumie o czym ja mówię choć nie wierzę w jego tak niska inteligencję aby nie zrozumiał tego co napisałam 

Opublikowano
22 minuty temu, radekz200 napisał(a):

ale napewno suchy bo nie to zara dzwonię po kombajn?

Zbyszka był lepszy

20250717_170556.jpg

20250717_165830.jpg

37 minut temu, malaczarna napisał(a):

Taaa 5

Kawałek 4, ale to naprawdę kawałek

A zaraz dalej piach kopałem

Wybrany dołek był taki że dach ciągnika się chował 

Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

Dobrze mieć takiego teścia. Synowa odliczy vat, a ty sprzedasz jej zboże bez vatu😗

2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

A to Sławek jakieś śledztwo prowadzi🤔

Tak. W sprawie nowych dzierżaw😅

Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał(a):

No bo mięknie🤷

Mięknie mięknie...Za chwile się przyzna do Patrycji Michala Elona a potem nawet do Bogdana Desperado i Pafnucych dwunastu. Cierpliwości...😗

3 godziny temu, Qwazi napisał(a):

No bo mięknie🤷

Mięknie mięknie...Za chwile się przyzna do Patrycji Michala Elona a potem nawet do Bogdana Desperado i Pafnucych dwunastu. Cierpliwości...😗

Opublikowano

Najgorsi są ci przedstawiający się jako wzorowi mężowie i ojcowie. O twoich zalotach do Meg też swego czasu było głośno. Bezbarwny znajomy Meg barwnie opisał jakby kto pytał skąd wiem😗

Opublikowano (edytowane)

tak już jest że kobiety snia o romansie z prawdziwym facetem a nie z dupkiem takim jak ty  ...mnie to nie dziwi że ta pani ma urojenia nie tylko do mnie ...widać tyle jej został na pocieszenie 🤣..nie do ruchane mężatki już tak mają że sobie dorabiają to i owo 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Toć pierwszy napisałeś do niej a, że nie szło próbowałeś wziać na litość i narzekałeś na żonę. Stary numer Kwasi pewnie zna🤣 No niestety do Desperado to ci trochę jeszcze brakuje😗 Ten to  wręcz musiał się ukrywać przed gniewem zbałamuconej Meg😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v