Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

a do sandalow zalozyles biale skarpetki ??

Jacku nie obrażaj mnie. Przez wiele lat nosiłem mundur i wiem, jak się ubrać

Opublikowano
57 minut temu, malaczarna napisał(a):

Ten motor mi przeszkadza tak to super foto. Znowu bez żony?

zona i motor ?? jedynie kochanka pasuje..

2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Jacku nie obrażaj mnie. Przez wiele lat nosiłem mundur i wiem, jak się ubrać

hugo boss mundurow wam nie projektowal.wiec ten tego..

i nadal napierdala deszczem. 

jutro trzeba bedzie zrobic wizje lokalna-to co z asfaltu widac bo na boczne to sie nie wjedzie .

a pozniej do kierownika o nadgodziny podanie pisac..

Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał(a):

przeszla potezna burza,2 razy grad , pewnie juz po zniwach w czesci pol.

nie chce mi sie jechac i ogadac..

a do sandalow zalozyles biale skarpetki ??

znowu burza -tym razem bez gradu za to leje poteznie..

Duży grad? Patrzyłem na stronę,,łowcy burz " to tam wasze okolice potężne komórki burzowe grad do 6cm lokalnie 

Opublikowano
9 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie myślałem jeszcze sprzedawać 

Pomyśl 

9 minut temu, jacus napisał(a):

zona i motor ?? jedynie kochanka pasuje..

hugo boss mundurow wam nie projektowal.wiec ten tego..

i nadal napierdala deszczem. 

jutro trzeba bedzie zrobic wizje lokalna-to co z asfaltu widac bo na boczne to sie nie wjedzie .

a pozniej do kierownika o nadgodziny podanie pisac..

Chcesz nadgodziny robić 

Opublikowano
5 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Jacuś już taki jest z nikim się nie liczy. 

zupelnie ja ty partyycja 

4 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Duży grad? Patrzyłem na stronę,,łowcy burz " to tam wasze okolice potężne komórki burzowe grad do 6cm lokalnie 

raczej sredni.duzo tez nie bylo, drugi raz duzo mniejszy.chmura byla potezna wiec nie wiem jak w innych stronach.4

no i skrecila w prawo

Może być zdjęciem przedstawiającym mapa i tekst „Strumien Czechowice- Dziedzice Kęty Andrychóv Skoczów Bielsko-Biała zyn Park Kro Bes Mo Ustron (Tzyniec) Szczyrk Wisia Zywiec Jablunkov (Jabłonków) Żywiecki Park Krajobrozowy”

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bez przesady..

A jak to nazwiesz że w wielu przypadkach obraża ludzi. 

Nawet jeśli sam jest obrażony to człowiek inteligenty a za takiego się uważa nie atakuje tylko po nim to splywa

Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

A jak to nazwiesz że w wielu przypadkach obraża ludzi. 

Nawet jeśli sam jest obrażony to człowiek inteligenty a za takiego się uważa nie atakuje tylko po nim to splywa

jesli nie jestes opozniona umyslowo-totak samo mozesz mnie obrazac ,wiec w czym problem.

jesli idioty nie nazwiesz idiota, to nie przestanie nim byc..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

zupelnie ja ty partyycja 

Ja się z ludźmi liczę przeciwieństwie co do ciebie. Nawet jeśli z kimś nie liczę  to nie zachowuje się tak jak ty był tutaj najważniejszy najbardziej obyty z światem 

Wielokrotnie dałeś to do zrozumienia w swoich komentarzach. 

Opublikowano

Mają wady i mają zalety. Przede wszystkim do munduru trzeba się przyzwyczaić i nauczyć go nosić z godnością. Wtedy przestaje być niewygodny. Słabej baletnicy to przeszkadzają majtki w kroku

1 minutę temu, jacus napisał(a):

z kim bym nie rozmawial to mowi ze sa niewygodne, materialy do niczego, malo wytrzymale . 

Opublikowano

No i międzyrzędzia pewnie w ziemniaku wymulone, rowy po kolana, grządki spłukane i ziemię porwało wieś dalej... malopolska w ostatni zapowiadany na najbliższe dni okresy nie została pominięta przez burze...

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

jesli nie jestes opozniona umyslowo-totak samo mozesz mnie obrazac ,wiec w czym problem.

jesli idioty nie nazwiesz idiota, to nie przestanie nim byc..

Sam sobie wystawiasz opinie pisząc takie a nie inne komentarze.

Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Ja się z ludźmi liczę przeciwieństwie co do ciebie. Nawet jeśli z kimś nie liczę  to nie zachowuje się tak jak ty był tutaj najważniejszy najbardziej obyty z SWOIM światem 

Wielokrotnie dałeś to do zrozumienia w swoich komentarzach. 

To słowo bym tu jeszcze dodał 

Opublikowano (edytowane)

Tego już nie chciałam pisać bo by się rozpłakał i byśmy dopiero tu mieli zamiast komentarzy to wielkie jezioro. 

Edytowane przez Patrycja2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v