Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

No zjadłem 🤭 barszczyk biały z jajkiem i kapustą kiszoną, ziemniaki ze skwarkami i cebulą 🤤 

A tu co słychać? Kasia dałaś w palnik? 🤔🙃

Opublikowano

Kurna ja już wytrzezwiony a nowego tematu nie ma, kogo wyście wybrali, żadnej sprawczości albo umoczony w jakieś afery i mają na niego haki,co za czasy 

• Like 1
  • Haha 5
Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał(a):

Kurna ja już wytrzezwiony a nowego tematu nie ma, kogo wyście wybrali, żadnej sprawczości albo umoczony w jakieś afery i mają na niego haki,co za czasy 

Worki z głosami pewnie jeszcze przeliczają, też mi coś tu już śmierdzieć zaczyna.

Opublikowano
Godzinę temu, konteno napisał(a):

nowy rok ,stara hvjnia

P_20260101_003358.jpg

Ty z Podlaskiego?

10 minut temu, Łolek napisał(a):

Ja dalej umieram. Wypiłam pół słoika zakwasu z ogórków i dalej sobie leżę w agonii

Opublikowano
Łolek napisał:

może Radek jak Rafał tylko 2 godziny był tym gospodarzem nowego tematu 😀😀😀

• Haha 7
Opublikowano
14 minut temu, Łolek napisał(a):

Widocznie moderator stwierdził że nie godzien 😁

• Haha 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

nowy rok ,stara hvjnia

Ty z Podlaskiego?

Ja dalej umieram. Wypiłam pół słoika zakwasu z ogórków i dalej sobie leżę w agonii

to ile Ty wypiłaś tego Igristoje ?

Opublikowano
42 minuty temu, Wełpa napisał(a):

No zjadłem 🤭 barszczyk biały z jajkiem i kapustą kiszoną, ziemniaki ze skwarkami i cebulą 🤤 

A tu co słychać? Kasia dałaś w palnik? 🤔🙃

Mój kundel. Spacer nie pomógł na bol glowy

IMG_20260101_123459.jpg

• Like 2
Opublikowano
malaczarna napisał:

nowy rok ,stara hvjnia

Ty z Podlaskiego?

a może to migrena Cię dopadla

Opublikowano
Teraz, wojtal24 napisał(a):

to ile Ty wypiłaś tego Igristoje ?

Dorato. Szukałam tego  carsko igristoje ale nie mogłam znaleźć. Jakieś Michelle wszędzie jest

1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

a może to migrena Cię dopadla

Nie mam migren i bólów głowy. Bardzo rzadko jak mi ciśnienie spadnie poniżej 90

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał(a):

Worki z głosami pewnie jeszcze przeliczają, też mi coś tu już śmierdzieć zaczyna.

Niech wasza święta trójca założy wspólny temat ( @Desperado, @Bogdan_ja, @12Pafnucy) ile według wieku nie wiem czy dobrze ale tak mi się wydaje. Załóżcie temat nowy na rok 2026 to. .

Wtedy może przestaniecie  dokuczać sobie nawzajem. 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Łolek napisał(a):

Jaki spawacz taki twórca tematu 🙈

Edytowane przez Nieustraszony1044
  • Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, malaczarna napisał(a):

Ty z Podlaskiego?

Ja nadzwyczaj dobrze się czuje wódeczka była Finlandia trochę bimberku przy stole powiedzmy wiejskim, jedzenie w opór 

Nawet uczestnicy rolnika co żony szuka byli 

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Nie chcę być złośliwą jednak nie mogę przejść koło tego bez bycia złośliwym.

Było trzeba nie pić tyle. 

Wtedy nie bylo by kaca. 

Opublikowano
Teraz, Łolek napisał(a):

Ja nadzwyczaj dobrze się czuje wódeczka była Finlandia trochę bimberku przy stole powiedzmy wiejskim, jedzenie w opór 

Nawet uczestnicy rolnika co żony szuka byli 

Bimbru i wódki nie pije od Sylwester  2015. Nie oglądam rolnik szuka żony to nie kojarzę ludzi

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Wtedy nie bylo by kaca. 

A nam wytykasz  złośliwość?

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał(a):

IMG_20260101_123459.jpg

Ładny piesio😉

Czym się zatrułaś tym się lecz, albo Ibuprom 🤭 

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

A nam wytykasz  złośliwość?

Różnica jest w tym że ja nie lubię ludzi którzy najpierw piją alkohol ile wlezie a później narzekają że mają kaca po nim. 

Pije się tyle ile można w nie pije się ile wlezie lub nie pije się wcale aby później nie umierać przez cały dzień. 

Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Niech wasza święta trójca założy wspólny temat ( @Desperado, @Bogdan_ja, @12Pafnucy) ile według wieku nie wiem czy dobrze ale tak mi się wydaje. Załóżcie temat nowy na rok 2026 to. .

Wtedy może przestaniecie  dokuczać sobie nawzajem. 

To jak palenie papierosa w stodole... 😁

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Bimbru i wódki nie pije od Sylwester  2015. Nie oglądam rolnik szuka żony to nie kojarzę ludzi

Widziałem tylko że byli bawili się w swoim gronie 260 ludzi to ciężko kogoś zauważyć 

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Wtedy nie bylo by kaca. 

stronę wcześniej pisałaś jak to się zmieniłaś i nie będziesz sama złośliwie zaczepiać z Tomkiem zresztą podobnie 

obłuda tak od samego nowego roku 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v