Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Wiesio80 napisał(a):

Wczoraj S19 20 radiowozów jechało musi na Warszawę..
Też chyba święto uczcze pracą.... plantację malin trzeba powiększyć by na drugi rok pomniejszyć....

@slawek74jak Ty chcesz po cichu 💩 wywalać... chociaż po cichu można ale czuć będzie...

Kupka gnoju pod lasem na łączce 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Użytkuje ktoś możę klucz udarowy 230 v parkside ? warto kupić czy szukać czegoś wiekszego typu 800 nm ? ten parkside ma 550 nm , i co ma mieć taki klucz dodatkowo ? 

Pytanie co będziesz tym kluczem kręcił i jak często...

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Że tak powiem...

Daj już spokój z tym tematem...

Forum nie będzie się kręcić wokół Ciebie tylko.

Moim zdaniem wystarczająco było wczoraj...o tym ..

...ale oczywiście zrobisz jak zechcesz 

Nigdy świat nie kręcił wokoło mnie i nie wymuszam tego nad nim.

Tym bardziej nad nikim nie wymuszam aby ze mną rozmawiał. 

Stwierdziłam tylko fakt jak istnieje od pewnego czasu tutaj. 

Opublikowano

głównie w maszynach rolniczych remonty bo już nie chce mi się krecić kluczem , teraz mam zrobic hamulce w c360 i tu raczej troche mocy by się przydało

2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Pytanie co będziesz tym kluczem kręcił i jak często...

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Jak nikt widział nie będzie, to nie...🤭

Cięte będzie pod dachem więc satelita mnie nie nagra

Aaa jakbyś się kajtał motorem to kopsnij mi z garść czarnych wkrętów 40mm z żelaznego 

Opublikowano
11 minut temu, jarecki napisał(a):

głównie w maszynach rolniczych remonty bo już nie chce mi się krecić kluczem , teraz mam zrobic hamulce w c360 i tu raczej troche mocy by się przydało

Ja mam dwa mały i duży na aku jeden coś 350 drugi 1000 niutów i obu czasem używam ...

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, marulekk napisał(a):

A jak kilka desek se wytnę na szalunek to będzie dziś grzech?

Pewnie, że tak, w piekle będziesz się smażył, chyba, że ofiara będzie hojna, to nie🤫

Edytowane przez jacor73
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

..... nie żelazny 🤭🤦🤪

On teraz już się przebranżowił się z listopadowego na Święta Bożego Narodzenia czyli czekoladowe Mikołaje i choinki będzie sprzedawał

• Haha 3
Opublikowano
15 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oki....

Tylko sugerowałem...

Jeśli bym się każdego tak słuchała co mi sugeruje dawno bym leżała 2 lub więcej metrów pod ziemią.

• Confused 2
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, slawekes napisał(a):

Czemu nie zwracasz sama? Za każdy możesz mnie nawet wychłostać.

Nie jestem taka bezczelna jak inni forumowicze.

Uważam że każdy ma prawo pisać jak chce.

Poza tym ja nie jestem o karania nikogo sam sobie wystawiasz opinie nikt inny.

Myślałam że każdemu tu się zwraca uwagę za złe pisanie ale widać że tylko co niektórym tutaj

Widać że ty masz na to pozwolenie.   

Edytowane przez Bezduszna
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v