Cultimar
-
Podobna zawartość
-
Przez krzysiek1979
Drapak zrobiony przeze mnie, sporo poswięconych godzin. Szerokość 3m,25 podwójnych sprężyn, hydrauliczna regulacja.
-
Przez ursus-5314
Zastanawiam się nad zakupem brony talerzowej do ciągnika 100km, używałbym jej głównie do uprawy pożniwnej, po kukurydzy, czasem do kasowania poplonów czy mieszania obornika. Wał rurowy powinien być wystarczający. Celuje raczej w polskie sprzęty bardziej budżetowe, myślę do 15 tysięcy. wybór jest ogromny i właśnie jaki jest najlepszy -
Przez piotrek95r
Witam, szukam opinii o bronie aktywnej BREVIGLIERI mek 140. Mam okazję kupić używany egzemplarz, ale niewiele jest informacji o tej firmie w internecie. Jakie macie opinie na jej temat? Warto rozważyć kupno czy dać sobie spokój i szukać czegoś "sprawdzonego"?
Pozdrawiam
-
Przez eryk94
Cześć wszystkim czy miał ktoś możliwość uprawy pługiem dłutowym firmy Dziekan m pirat ?
Jak się on sprawdza ? Czy warty jest zakupu na mniejsze gospodarstwo . Pozdrawiam serdecznie
-
Przez PanPawel
Witam stoję przed wyborem kupna bezorkowca. Interesują mnie marki które wymieniłem. Czy może są ludzie na forum które użytkują któraś z maszyn i jest w stanie wydać swoją rzetelną ocenę?Wszystkie maszyny widziałem na żywo ale nie widziałem ich w trakcie pracy. Także wybór dla mnie ciężki. Ceny wąchają się od 32-37 netto. Zabezpieczenia sprężynowe wał daszkowy hydrauliczny, talerze zagarniając w, skrobaki w takiej konfiguracji interesuje mnie maszyna. I czy 135 koni poradzi sobie z agregatem 2.5m?
-

Rekomendowane odpowiedzi