-
Podobna zawartość
-
Przez Domek96
Witam po trzech dniach stania nie mogę odpalić ciągnik renault 75.14 kontrolki się zapalają na zapłonie i jak chce odpalić to gasną i słuchać jakiś dźwięk koło bezpieczników
-
Przez RAFALW
Witam , wymieniał ktoś czujniki wysokości ramion podnośnika ?. U mnie kable które powinny być zalakowane w obudowie czujników są luźne ( pewnie ze starości popękało lakowanie przewodów wychodzących z czujników) i ruszają się wzdłużnie w czujnikach przez co EHR nie czyta poprawnie danych i albo podnośnik sam podniesie do góry na maxa i już nie opuści albo zaczyna migać kontrolka od EHR , z błotników wszystko działa poprawnie. Czy wystarczy tylko wkręcić nowe czy trzeba to jakoś kalibrować ??. Dodam że to nie tanie gadżety....Jak ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi czujnikami proszę o sugestie , pozdrawiam
-
Przez lukasz51195
Witam,czy taki wskaźnik temperatury wody będzie działał w ciągniku chłodzonym powietrzem??? Np taki jak na zdjęciu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam 🙂 🤚
-
Przez Daniel087
Witam wszystkich mam taki problem ze swoją renówką od kilku dni a mianowicie po przekręceniu zapłonu i włączeniu biegu zapala się kontrolka stop dodam tylko że traktor wtedy jest zgaszony po przełączeniu na luz kontrolka gaśnie gdzie szukać przyczyny i tak jest na każdym biegu na zapalonym traktorze jest to samo.
-
Przez sports2011
Witam tak jak w temacie znacie może jakiegoś dobrego mechanika/elektronika do ciągnika Renault Ares 620RX ?? Nie mam pojęcia co jest grane podnośnik nie współpracuje z panelem sterowania raz opada raz podnosi kiedy tylko chce ..Nie wiem czy to jest wina Elektroniki czy coś z podnośnikiem..Zależy mi na czasie z góry dziękuję za informację.Pozdrawiam.
-