Skocz do zawartości

Prasa vicon rv 187 ciśnienie miękkiego rdzenia nie prasuje

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez mateusz251234
      Witam co zrobić żeby w prasie nie odklejały się rolki jak prasuje zielonkę w instrukcji są jakieś zgarniaki tylko nie wiem czy moja to ma bo kupiłem używaną i nie wiem jak one wyglądają może ktoś ma i pokaże co i jak
    • Przez kacpert120
      Witam, stoję przed wyborem prasy rolującej. Wpadła mi w oko Krone Fortima f 1250 mc. Może ktoś ma i powie jak się sprawuje oraz czy były jakieś problemy z nią. Będzie robiła około 800-900 bel rocznie, głównie słoma ale też żyto i trawy na kiszonkę. 
    • Przez Tom93
      Witam mam problem z prasa unia famarol walcowo łańcuchowa po włączeniu walka wom prasa dziwnie podskakuje. Widać na kołach i na całej prasie dodam że chodzi na pusto. A przy robieniu beli jeszcze bardziej az do wypuszczenia z Komory. Spotkał się ktoś z czymś takim. 
    • Przez P4oblem
      Witam 
      Zauważyłem w mojej prasie Mascar Corsa 120/150 że te części są obtarte czego może być to skutkiem? Co zrobić?

• Przez P4oblem
      Witam 
      Zauwważyłem w mojej prasie Mascar Corsa 120/150 że haki zamykające są obtarte tak samo część w podobnym miejscu w klapie zamykającej, co może być tego przyczną?
  • Dodaj nową pozycję...
v