Prasowanie słomy
-
Podobna zawartość
-
Przez skarbek15
Witam wszystkich ma ktoś może schemat podłączenia czujników do komputera na prasie do modelu df 1.8 vd lub może ktoś zrobi mi zdjęcie swojego komputera który czujnik gdzie jest wpięty tam są oznaczenia na kablach z góry dziękuję. Prasa z pilotem SPZ5
-
Przez RolnikAdi
Witam. Czy ktoś wie jak ustawić automatyczne owijanie siatki na starym sterowniku? Nie posiadam instrukcji a pamiętam że była taka funkcja tylko jakoś musiałem to wyłączyć. -
Przez Tom93
Problem z Unia famarol szukam kogoś co zna się w temacie i pomoże zdiagnozować przyczynę problemu.. Bo już ręce opadają i siły brak..
-
Przez czyzykmarek
Witam. Mam problem ze sterownikiem ponieważ nie działa nie piszczy brak dźwięku w trakcie dobijania beli . Alarm znak Stop się wyświetla ale nie ma żadnego dźwięku. czy spotkał się ktoś z taką przypadłością? -
Przez Werden32
Witam. Mam pytanie do posiadaczy prasy unia chodzi mi o pręt na rysunku poniżej nr 13. Ponieważ mój sie uszkodził i zamówiłem drugi i jest prosty a na schemacie poniżej jest wygięty i u mnie wcześniej też był i moje pytanie brzmi jak jest u was. I czy mógł by ktoś podesłać zdjęcia. Bo niestety tak jak jest teraz nie do końca dobrze rozkłada mi siatke. Z góry dziękuję
-

Rekomendowane odpowiedzi
Grzeje się odrzutnik słomy mf186 od strony baku
Żniwa 2025