Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ty zapewniasz , ja juz nie jestem pewien spadków , NPK do września jestem pewien że nie spadnie ,za miesiąc potrzebny jest, azoty tez licze na delikatny spadek

Opublikowano
Dnia 9.06.2024 o 08:00, krychu napisał:

Wszyscy mówili że azot spadnie po 6.06 i co rsm 70 zł drożej jest teraz. Mogłem kupić 32 1100 netto teraz 1170 jest

jak żeś woził bez opamietania po 5000 to żeś nic sie nie chwalił...

Opublikowano
GABBER85 napisał:

Dnia 9.06.2024 o 08:00, krychu napisał:

Wszyscy mówili że azot spadnie po 6.06 i co rsm 70 zł drożej jest teraz. Mogłem kupić 32 1100 netto teraz 1170 jest

jak żeś woził bez opamietania po 5000 to żeś nic sie nie chwalił...

Po 5 tyś nie kupowałem żadnego nawozu

Opublikowano
1 godzinę temu, krilan06 napisał:

I jak tam cenniki?

Poli 6 - 2550  brutto 

jakis importowany 8-20-30  2400 brutto 

saletra polska , mozna wziac ale cena bedzie  znana na koniec czerwca a jak nie pasuje to zabiora 

Opublikowano
2 godziny temu, krilan06 napisał:

Saletra przy kilku tonach: agrolok - 1512 zł/t brutto, ampol merol 1542 zł/t brutto

W ampolu Dziś sprawdzałem to dostępny tylko salmag jedyne 50 zł netto droższy a saletry brak ale droższa 100 zł jak przed igrzyskami do euro. I weź tu nie wierz w spiski

Opublikowano

Ceny nawozów 10.06.2024

Saletra import 34,4% - 1350 realizacja VII-VIII

NPK 8-20-30 blend 2150 realizacja na bieżąco 

Korn- Kali 1330

Ceny netto z dostawą na gospodarstwo

Kuj pom

• Thanks 1
Opublikowano
kat napisał:

Ceny nawozów 10.06.2024

Saletra import 34,4% - 1350 realizacja VII-VIII

NPK 8-20-30 blend 2150 realizacja na bieżąco 

Korn- Kali 1330

Ceny netto z dostawą na gospodarstwo

Kuj pom

U kogo taka cena?

Opublikowano

Szkoda by mi było dopłacić po 250 zł do każdej tony. Przy całym aucie 6 tys. Nie liche wakacje juz można sobie zafundować. A jak człowiek sobie przypomni jak ga zdzierała z rolników to tym bardziej nie ma skrupułów żeby wybrać wschód. Zresztą ga też nie miała skrupułów. 

Opublikowano
54 minuty temu, GABBER85 napisał:

widać że posprzedawali zboża i płynności nabrali bo bardzo duże zainteresowanie nawozami...🤭

Ja w żniwa sprzedał pszenicę od 700 do 760 brutto a saletrzak po żniwach kupił po 1400 brutto a teraz też po żniwach kupię.

Opublikowano

Pulan 1360,  podrożał 60 zł, saletrosan 1285 , całe auta , netto, a miało stanieć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v