Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, malaczarna napisał(a):

Nie jestem w nastroju. Mam zapalenie oskrzeli i krtani. Lekarz się śmiał że za dużo na męża krzyczałam teraz.

Setanol 3x dziennie, do tego pod kołderkę i wieczorem jak nowonarodzona🤭

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Ja też....🙋‍♂️🐒

🤣🤣🤣🤣🤣 ty naprawdę ciemny jesteś 🤦 mam swojego zboża dosyć....😁 Wystraszony czy wiesz że zboże to najmniejszy koszt przy produkcji mleka 🤔🤭😁😁😁 

Oświecony , masz zboża ciekawe skąd 😜 z tych 3 ha co sam pisałeś . Wiem czy nie wiem co Cię to obchodzi

Opublikowano

Mi się nawet nie P0jawiły

A plany

Dalej 😣⚒️🔨⛏️T i T i UvdL i tą reszte

Nic nowego nie planuje

3 minuty temu, radekz200 napisał(a):

chłopcy opadły wam już wrażenia po zakupie prasy przez Karola? 😂😂 to jak tam przygotowania do sylwestra? i jakie plany na nowy rok?

Opublikowano
16 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Chyba nie stary K

On się nie śmieje 

Ja w Białej mam przychodnie

16 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Chyba nie stary K

On się nie śmieje 

Ja w Białej mam przychodnie

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał(a):

Moim zdaniem Rysiek to robi bo w głębi duszy ich popiera. Jak wiadomo Polak głosuje przeciw komuś a nie za kimś.

Ciekawe ilu z tego tematu na złość młotkowemu pójdzie głosować na Tuska 🤔🤔 

@Rolnik1973 przemysl swoje zachowanie 🙄

Szymon mówisz że lewactwo się tu też panoszy🤔 

Dzień Dobry w ten ostatni dzień przestępczego roku.

Życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku 2025 i oby nie był gorszy od tego Starego Roku 🥂🍾

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano
22 minuty temu, radekz200 napisał(a):

chłopcy opadły wam już wrażenia po zakupie prasy przez Karola? 😂😂 to jak tam przygotowania do sylwestra? i jakie plany na nowy rok?

Widziałeś tik toka zduniaka? Jednak zaprasza na sylwestra ale po 20 zł zbiera

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał(a):

I hop do góry 

IMG20241231122910.jpg

Słomiasty...🤔

33 minuty temu, radekz200 napisał(a):

Ja ciągle w szoku...🥴

• Haha 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

4 godziny temu, Wiesio80 napisał(a):

Wiem, że jestem tu nowy i nie powinienem się odzywać ale proponuje @malaczarna pokażmy,że jesteśmy za równo uprawnieniem a poza tym wygadana kobieta jest....no i rolniczka 😀

Nie jestem w nastroju. Mam zapalenie oskrzeli i krtani. Lekarz się śmiał że za dużo na męża krzyczałam teraz.

do 20 będziesz zdrowa a może los chce żeby zamiast na balu to sylwestra spędziła w miłym towarzystwie na AF😉

Mateusz1q napisał:

56 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Pierw narobią syfu bo za długo to panoszy się i ma większe prawa jak Ty,ja...zielony ład, zobacz co się dzieje od lat kilku już, ludzie śpią, a reszta świata ruvha cała europe. 

150mld nadwyżki w handlu EU ma, nic tragicznego się nie dzieje 

o Mateuszek klamczuszek 😁😁😁😁😁

radekz200 napisał:

może Tobie coś opada my jesteśmy zdowi i narazie nic nam nie opada

Strongman napisał:

Zakupy malutkie

20241231_110032.jpg

było kupować w lato jak były tansze

Strongman napisał:

Kreda po 330,trzeba zepiacz rozsiewacz i siać.

poczekaj kilka godzin będziesz pierwszy na wsi i na AF 😁😁😁 co zaczął sezon

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Słomiasty...🤔

...🥴

Czarna bialostocka równo z burtami na max otwarta i 60 zgasła 

Ale i slomiasty też mam 

na 

IMG20241231130119.jpg

Edytowane przez Baks00
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v