Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Qwazi na Słowację się wybierasz?

Może go ślubna wyprowadza 😁🤔

Teraz, Qwazi napisał(a):

Nie to, żebym się wybierał, ale kto wie, co jutro do głowy przyjdzie 🤷

I nie koniecznie Tobie 🤭😁🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Nie to, żebym się wybierał, ale kto wie, co jutro do głowy przyjdzie 🤷

Wes przyczepkę,to wracając Zbyszkowi Simentali nawieziesz🤭

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj pewno nie bez powodu....goglujesz...

Etam...nie googlowalem specjalnie...zresztą Łorawiok nie chce się ze mną kolegować 

• Sad 1
Opublikowano
W dniu 25.12.2024 o 22:29, 6465 napisał(a):

Kręć się koło niej, z dwóch wypłat to więcej odłożyta niż z jednej +800+🫢

pier**le kobiety z przebiegiem i balastem , sam jak miałbym być robiącym przebieg i balast a później i tak sie rozstać to dziękuję ,to takie zawody w których niech lepsi POruchają 

tutejsi rozwodnicy tyż to chyba mogą potwierdzić 

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Mam kilka kilometrów do bazy dystrybucji z tamtad 🤦....

Mój brat, ale drugi, jak jeszcze opasy trzymał, kilka razy przywiózł...nic to dobrego, tylko rozreklamowane. Krótkie, wagi nie mogły dobić w porównaniu z naszymi, a w zakupie drogie

Opublikowano
6 minut temu, konteno napisał(a):

pier**le kobiety z przebiegiem i balastem , sam jak miałbym być robiącym przebieg i balast a później i tak sie rozstać to dziękuję ,to takie zawody w których niech lepsi POruchają 

tutejsi rozwodnicy tyż to chyba mogą potwierdzić 

Narazie to nic nie pier....sz 🤣🤣🤣🤭

5 minut temu, Qwazi napisał(a):

Jest zetor jaki by Ci odpowiadał 🙋‍♂️ tylko model 8441 

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał(a):

Mój brat, ale drugi, jak jeszcze opasy trzymał, kilka razy przywiózł...nic to dobrego, tylko rozreklamowane. Krótkie, wagi nie mogły dobić w porównaniu z naszymi, a w zakupie drogie

U nas wspomagane lekami na płuca,z obsady 20 szt potrafiło kilka zostać 

Opublikowano

jesli kupujecie male  cieleta przewozone setki kilometrow to czemu sie dziwice ze zdychaja ???

43 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj pewno nie bez powodu....goglujesz...

sugerujesz ??

image.png.93c3f2687d6ad7bce9c6694370e0ce26.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v