Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

On to jedynie pierdnąć w tapczan, narzekać na Tfuska i oglądać jakiś antyTuskowych idiotów, a nie pomóc człowiekowi w potrzebie ... Prędzej wodą by cię zalał niż na stację pojechał xD 

FB_IMG_1706381886917.jpg

35 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Dał psu kiełbasę to i pies nie szczeka ... A że dawno twój pies takich rarytasów nie widział to się do Tuska cieszy xD A pies jak właściciel to aby czeka na coś od rządu xD 

Wyborczą?

30 minut temu, 6465 napisał:

Mnie na Volvo nie stać to i nie przychodzi.

Mnie też nie stać 

Opublikowano
47 minut temu, marulekk napisał:

8dt4t5.jpg

Koszmary pan Ryszard będzie miał

Opublikowano

Może im się po nocy niedokończona dyskusja śniła ;) i muszą koniecznie coś odpisać 😜 

3 minuty temu, Strongman napisał:

Ja tez doje ale jak ktoś nic nie chowa to poco tak wczesno wstawać i to w niedzielę.

• Like 1
Opublikowano

Człowiek codziennie się tak budzi to jak ma niedzielę z systemu wyłączyć

Obudzić to nie znaczy wstać

6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Weź sobie włącz coś normalnego a nie garażowego mędrka po 3 Żubrach w puszce ... Takich ekspertów jak on jest pełno pod każdym sklepem monopolowym. 

Toż to jeden z normalnych co chce P0lskę od zła uchronić

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

No źle się dzieję bo kto widział żeby pszenżyto było po 520

A to gdzie tak tanio macie ? U nas 700 za pszenżyto.

9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

I codziennie z tym złem walczy waląc browary z VAT-em, akcyzą itp dla Tuska xD 

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Człowiek codziennie się tak budzi to jak ma niedzielę z systemu wyłączyć

Obudzić to nie znaczy wstać

Leż ty se Rysiu, leż... póki Tusk pozwala...

Świętujeta dzisiaj?

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

i truskawki bědą P0 1.50

Tak, tak xD Jak będą to zostaną na krzaku, trudno ... Nie będę płacił po 2.5zł za zbieranie gdy towar będzie po 1.5zł ... I nie ruszają mnie te twoje całe teorie, można się jedynie z nich pośmiać i tego twojego wycia od 15-tego października ...

Ale rozumiem Cię, strach zajrzał w 4 litery że z kilku ha zboża nie będziesz mógł się utrzymać i będzie trzeba szukać pracy ...

Zresztą, w tym roku życzyłeś mi żeby mi wszystkie truskawki zmarzły a ja miałem rekordowe plony, więc poproszę o więcej życzeń niskiej ceny xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v