Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał(a):

Przeważnie starzy kawalerowie a domyślić się możesz 

🤣🤣👍

1 minutę temu, Strongman napisał(a):

Teraz skrzynię 6 będę robił bo oni nie za udane bo pierwsze,klimę,i będzie jak nowy 

Drugiego kup stać Cię 👍

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

A toś mnie uświadomił bo ja myślałem że to ze szlacheckiego rodu. 

No niemieckie szlachcice..🤷 

@Strongman, a właściwie skąd wiesz że masz błękitna krew?

Są jakieś dokumenty, czy przekaz ustny?

Ogólnie w Polsce z tym szlachectwem to różnie bywało.

Niektórzy ...no trochę udawali...

Nie to że u Ciebie tak ..

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Ma pieniędzy Strongman jak diabeł smoły, ja to mu zazdroszczę passata 

A ja się tak zastanawiam czego mu zazdrościć 🤔...Wiesiek nie masz jakiego rumaka na którego po plecach chłopskich wsiadasz🤔

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Mam sentyment do niego zero rudej,będę go trzymał aż zabytkiem będzie,codziennie nim jeżdżę przez 20 lat aby czek się zapalił to nigdy on normalnie tego chce żebym ja go nadal miał.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No niemieckie szlachcice..🤷 

@Strongman, a właściwie skąd wiesz że masz błękitna krew?

Są jakieś dokumenty, czy przekaz ustny?

Ogólnie w Polsce z tym szlachectwem to różnie bywało.

Niektórzy ...no trochę udawali...

Nie to że u Ciebie tak ..

No mógł się na ten przykład...przy goleniu zaciąć🤔🤭...

Raczej ma jakieś dokumenty, o herbie kiedyś pisał 

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna.

Oglądają rolnik szuka?

Ale się porobiło...

Co się tam porobiło? 

Opublikowano

Te młode się rozstają...

Ta influencerka? toż ona w wiadomym celu tam jest

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

Bo to trza ponad 100 jechać a mnie na mandaty nie stać 🤷‍♂️ 

...na bocznych nie stoją...🤭

3 minuty temu, MonteChristo napisał(a):

Ta influencerka? toż ona w wiadomym celu tam jest

No ale to ten ...Adam czy jak..

Ona w szoku...

Opublikowano

Taa 🤦🤣🤣 nie dawno jak z młodym jechałem to miał szczęście bo dwóch mieli już a 70 miał w zabudowanym...i tylko 4 jechał 🤣

U nas nowe miejscówy mają do zarabiania $$$

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Bo to trza ponad 100 jechać a mnie na mandaty nie stać 🤷‍♂️ 

Kiedyś z Wawy wylatywałem, późno już było 22-23 godzina, chyba to na Płowieckiej było, ograniczenie albo do 70 albo do 60, a ja kładę z górki dobre 120, patrzę a na dole już strzela do mnie , już w myślach widzę ten za***isty mandat i punkty, a on zmierzył i stoi i nie zatrzymuje mnie, olał temat, pojechałem a u nas na tym zadupiu 10 km przekroczysz i już do boku i mandat jebie.

Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ale to ten ...Adam czy jak..

Ona w szoku...

Cześć jestem Adam wyrucham i spadam 😊

Opublikowano
8 minut temu, Uziu92 napisał(a):

Kiedyś z Wawy wylatywałem, późno już było 22-23 godzina, chyba to na Płowieckiej było, ograniczenie albo do 70 albo do 60, a ja kładę z górki dobre 120, patrzę a na dole już strzela do mnie , już w myślach widzę ten za***isty mandat i punkty, a on zmierzył i stoi i nie zatrzymuje mnie, olał temat, pojechałem a u nas na tym zadupiu 10 km przekroczysz i już do boku i mandat jebie.

Znajomy jeździ BMW w speedach, mówi że poza zabudowanym 20 km/h daje tolerancji. Jak ktoś jedzie 110 na 90 to nie zatrzymuje bo to nie jest niebezpieczeństwo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v