Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, PAN88 napisał(a):

Nie wędzonki 🤣

Przyjedz to weźmiemy od somsiada złodzieja na krechę 

26 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Co innego jazda "z przymusu" a co innego "dla przyjemności" ;) Wiadomo, można obłożyć się gazetami jak tu piszą ...

Oni kryją się przed kobitami, kobity przed nimi, a weź panie z takim życiem... Na jednej działce mam takiego sąsiada, co sobie lubi "na miedzy" popić. Mówię mu, ja tak nie piję, weź kobitę w sobotę, wpadnijcie, to sobie pogadamy, wypijemy, do tej pory się nie pojawili xD 

Jakby te kobiety nie wyczuły że wypił... sam pale papierosy ale nie raz jak ktoś zionie tym przepalonym oddechem to mnie podbija 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Jakby te kobiety nie wyczuły że wypił... sam pale papierosy ale nie raz jak ktoś zionie tym przepalonym oddechem to mnie podbija 

Ja to nie wiem co tymi ludźmi kieruje ... Usiąść jak człowiek, nie musi być jakiś specjałów, kawałek kiełbaski, szynki, słoninki, jakiś ogórek czy grzybek z słoika, do tego dobry produkt %%. 

Ostatnio kobita koleżanki zaprosiła, jak im przyniosłem bimberek zaprawiany sokiem z winogron to te swoje wina zostawiły i mi bimber wypiły xD i nie musiały się jakoś chować po garażach, jeszcze im alkohol przyniosłem xD chyba że ktoś ciągle chleje to wtedy może i takiego osobnika trzeba ganiać ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 3
Opublikowano
38 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Co innego jazda "z przymusu" a co innego "dla przyjemności" ;) Wiadomo, można obłożyć się gazetami jak tu piszą ...

A kolana ? Jak miała wiatrochrony na nogi to trochu tego . U mnie sąsiadka 5 km  jeżdziła okrągły rok ,a kiedyś zimy były inne . 18 km ,ja pitu .

Opublikowano

dziś byłem oglądać taki zestaw niby fajny luzów na bronie nie ma zeby ok, redlice nowego typu jak w ad 303 znaczniki przed schodowe ścieżki elektryczne i pokazuje prędkość siana czujnik na przekładni cena 34 tyś i blisko czy lepiej szukać nowszego ? 

464093218_10229451704910399_1777619987381729703_n.jpg

463417298_10229451693830122_2587860111851356493_n.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, gregor1284 napisał(a):

czekał do wieczora żeby złapać tą szklankę

To jest cecha alkoholizmu

Godzinę temu, Patrycja2 napisał(a):

@Desper i @Bogdan_ja Ja za długo go znam aby go bronić chłopaki wiem co to za orzeszek i z czego on jest ulepiony. A ogier do zapłodnienia to z niego żaden bo  strzela ślepakami  

Fiu fiu🫣

Opublikowano
2 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

@Desper i @Bogdan_ja Ja za długo go znam aby go bronić chłopaki wiem co to za orzeszek i z czego on jest ulepiony. A ogier do zapłodnienia to z niego żaden bo  strzela ślepakami  

Skąd wiesz czy on jest bezpłodny 🤔🤣

Pewnie to gdzieś kiedyś napisał 🤣🐑

Opublikowano (edytowane)

@Michal2399 

Zapytaj się jako kolor ma jego spe... Bo niestety jego jest mało wartościową jeśli chodzi o zawartość plem....bo jest bardzo niska a płodność jest wtedy bardzo niska. A niestety jakość ple.. jest małe po każdym sto...Trzeba czasu aby się zregenerował. Dlatego parom niestety zaleca się odpoczywać 2-3 dni.

To nie w stylu M... niestety nie bo nie lubi odpoczywać 😂😂😂🤣🤣

Pytasz się mnie skąd  wiem bo żadnej panny jeszcze do tej pory nie zapłodnił 🤣🤣🤣🤣 

A kond.... nie chce używać samo przez się rozumie. 🤣🤣🤣

Edytowane przez Patrycja2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 1.11.2024 o 18:19, 6465 napisał(a):

dziadek ale żeś się zestarzał😆

Temu Panu z memu proponuje stylowelaski.pl i zabawy z kotem a nie zajmowanie się polityką... 

Edytowane przez Wiedar
Opublikowano
2 godziny temu, kubamako66 napisał(a):

dziś byłem oglądać taki zestaw niby fajny luzów na bronie nie ma zeby ok, redlice nowego typu jak w ad 303 znaczniki przed schodowe ścieżki elektryczne i pokazuje prędkość siana czujnik na przekładni cena 34 tyś i blisko czy lepiej szukać nowszego ? 

464093218_10229451704910399_1777619987381729703_n.jpg

463417298_10229451693830122_2587860111851356493_n.jpg

jak Tobie pasuje i odpowiada to bierze 

Opublikowano
5 godzin temu, konteno napisał(a):

dlaczemu nie różowe?

On nie tęczowy.

Rozbudowałem cpn

IMG_20241026_154253_521.jpg

52 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

@Michal2399 

Zapytaj się jako kolor ma jego spe... Bo niestety jego jest mało wartościową jeśli chodzi o zawartość plem....bo jest bardzo niska a płodność jest wtedy bardzo niska. A niestety jakość ple.. jest małe po każdym sto...Trzeba czasu aby się zregenerował. Dlatego parom niestety zaleca się odpoczywać 2-3 dni.

Pytasz się mnie skąd  wiem bo żadnej panny jeszcze do tej pory nie zapłodnił 🤣🤣🤣🤣 

Fiu fiu 🙆

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Kowalsky30 napisał(a):

Poczytaj zięcia gugla co ci grozi

Zgodnie z art. 190a kodeksu karnego karą za nękanie jest pozbawienie wolności od 6 miesięcy do lat 8. Takiej samej karze podlega cyberstalking. W przypadku gdy następstwem omawianego czynu jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie (typ kwalifikowany), sprawca podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 15.

5 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

@Kowalsky30

Najpierw trzeba udowodnić nękanie 🤣 A w prawie też mowa jest o:

@Bogdan_ja Masz prawo czuć się nie winny. Dopóki: 

Zgodnie z art. 5 tego kodeksu, oskarżonego uważa się za niewinnego, dopóki wina jego nie zostanie udowodniona i stwierdzona prawomocnym wyrokiem, a niedające się usunąć wątpliwości rozstrzyga się na korzyść oskarżonego.

To jest jedna z technik...i Ty Rochu dobrze o tym wiesz🤷

Godzinę temu, Patrycja2 napisał(a):

@Michal2399 

O lala 🫣...to też technika😱

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v