Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Ty masz pewnie i tak większy, wszystko musisz mieć największe, najmocniejsze, pszczoły pewnie u ciebie są ze 100x większe jak gdzie indziej.  xD

pomyliłeś mnie ze sławkiem 😛

Teraz, slawek74 napisał(a):

Zawieszany 😁

to niech sie odwiesi 😛

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

...a bo co?.

Swój chcesz mi wcisnąć?

no w końcu byłaby okazja przybić piątkę 🤝 a i śwagra bym poznał 😛

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Trzeba na to mieć czas i pieniądze 

Ale przyjaciół, znajomych i kolegów wtedy ma się więcej 

Od czego ci przyjaciele i kiedy 🤔 coś mieszasz 🤔🤦

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

To trzeba myślenie z rozumowaniem i pracą zsynchronizować 😁 innaczej nie będzie się opłacać a o nowym mf tylko marzyć a nie widzieć go w oddali 😉 to jest przenośnia wyjaśniam 😁

sławek ty chyba tego nowego fendta to widzisz jak te krowy qwaziego 😂

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał(a):

sławek ty chyba tego nowego fendta to widzisz jak te krowy qwaziego 😂

Kosiarkę zamówiłem 🤭

A fend też bedzie i pewnie szybciej niż myślisz...tylko jest pewna kolejność...

Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał(a):

jedziesz po olej ?

Już mógł byś kurierem wysłać, zamiast tyle razy pytać...

Teraz, radekz200 napisał(a):

jaka? 😱😱🤬🤬👹👹

Podpowiem...

Tera Twoja będzie....wonska...🤭

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał(a):

To trzeba myślenie z rozumowaniem i pracą zsynchronizować 😁 innaczej nie będzie się opłacać a o nowym mf tylko marzyć a nie widzieć go w oddali 😉 to jest przenośnia wyjaśniam 😁

No nie marzę o mf

Były testy ale to testy

Gospodarstwo by go nie utrzymało 

Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał(a):

No nie marzę o mf

Były testy ale to testy

Gospodarstwo by go nie utrzymało 

Wczoraj żem kminili po co brać na testy coś czego i tak się nie kupi? Claasy chcieli przyprowadzać 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Wczoraj żem kminili po co brać na testy coś czego i tak się nie kupi? Claasy chcieli przyprowadzać 

To mi dawali na testy pług ale tej marki akurat nie chciałem kupić to po co brać na testy jak i tak się nie kupi

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Sami dzwonią, namawiają przyjeżdżają 

Jednemu zwieźli nh, ma same fendy

Claas tylko na 3 godziny sąsiadowi dał

A że było 4h orki to już nie odpinał 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

127m² dom 3letni, wszystko podłogówka, ocieplenie ściany 20cm, podłoga 15cm, okna 2komory, rocznie z grzaniem wody 2.5t średnia z 3 lat piec defro 12KW. 

No to jeden mi ostatnio mówił ze ma 300m2 i 3tyś płaci za gaz na rok do ogrzania. No bo chce las sprzedać,i niema kupców może dlatego nie kupują,jak ktoś ma wszystko lux ocieplone z nowych materiałów to może i faktycznie drzewo to przeżytek i się nie opłaca.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
30 minut temu, slawek74 napisał(a):

A bo to kwestia myślenia.... i gospodarowania środkami bo to mf ma zarabiać...

Musi też mieć na czym

Opublikowano
14 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Sami dzwonią, namawiają przyjeżdżają 

Jednemu zwieźli nh, ma same fendy

Claas tylko na 3 godziny sąsiadowi dał

A że było 4h orki to już nie odpinał 

A to jak z fotowoltaiką ale mało kto bierze 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

się nie spoć aby...od tego ciepła..

.wyjdziesz później na dwór, wiater obyleci,...i nieszczęście gotowe...🙆

Spoko luzik...jakby co, to koleżanka...się zaopiekuje😉

Opublikowano
10 minut temu, Strongman napisał(a):

No to jeden mi ostatnio mówił ze ma 300m2 i 3tyś płaci za gaz na rok do ogrzania. No bo chce las sprzedać,i niema kupców może dlatego nie kupują,jak ktoś ma wszystko lux ocieplone z nowych materiałów to może i faktycznie drzewo to przeżytek i się nie opłaca.

Nie raz policzyć te wyrobienie drewna ze swojego lasu to kupisz gotowy węgiel czy pelet

• Like 1
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v