Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Mateusz1q napisał(a):

bogaty dużo zostawił rodzinie, biedny nic nie zostawił masz racje 

trzeba być bogatym by ją mieć bo wszystko kosztuje , jak nie umiesz sie dorobić nie zakładasz rodziny i tyle w temacie ,

u nas w robocie to tylko dziewczyny do ruchania sobie co bogatsze chłopaki poznajdują , razem mieszkają i tyle 

1 godzinę temu, radekz200 napisał(a):

czemu tak sądzisz ?

bo blacha ta sama co na budynku

Opublikowano
47 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Kowalsky30 co się stało z Elonem, babka go w piwnicy zamkła ?? xD 

Elon Melon koń Donkichota 🤔🤭

4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zaradni i pracowici to kupują za swoje, np. @Agrest @Łolek @Bogdan_ja i jeszcze paru tutaj ,z takich ludzi trzeba brać przykład 

Deska do czegoś zobowiązuje 🙋‍♂️🤣🤣🤣🤣 nie opłaca się

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Płace i wymagam , godze się i odrazu zaznaczam żę jedzenia nie daje , są czajniki elektryczne to niech sobie zagotuje wode kiedy chce .  Prosci ludzie zazwyczaj dają piwo i się jeszcze cieszą jak robotnik się nachla a jak coś sp***doli ,, to widocznie tak być musiało ''  . Mądry płaci za fachowo wykonaną robotę . Co było zgodzone to wypłacam , nie targuje się .

Prawidłowe podejście , dużo usług robią mi znajomi i jest jak piszesz czasem jak mam ochotę to przy śniadaniu postawie flaszkę wypijemy po sto ja za swoją pracę oni za swoją, mówią cenę ja się nie targuje

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Chyba blachą sie nie powinno kryć budy bo pies ogłuchnie od deszczu , gont albo papa . 

jak nie zechce wyjść to podejdzie Radek , w blache zapuka i pies wyjdzie ze strachu 

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

To jaki tur mi polecisz nie za drogi i dobry do Zetora ?

nie ma nie za drogi i dobry , to się nie łączy 

dobry to stoll ecoline albo robust f8

a z nie za drogich to intertech 1200 ,hydrometal at10 albo jakiś inny z niewiele ponad toną udźwigu bo ponad półtorej tony to i wysięgnik cięższy dłuższy i a i qń większy trzeba by to stabilność miało a sama amortyzacja ładowacza nie zabezpieczy przed wytłuczeniem sworznia czy tulei osi i na wąskie diagonalne jodełki nie ma co ciężaru sadzać 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał(a):

A dlaczego moją 

A już obstawiają że po produkcji. 

A przecież kasiorę trzeba czymś podgarniac i nieraz przerzut zrobić by nie zatechly. 😁

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

nie nadajesz się na męża

wim po sobie że toksyk się do niczego nie nadaje , jak dadzą L4 na głowe (depresję lub schizofrenię) to trzeba korzystać 

dziś po 8 godzinach lekkiej typowo kobiecej roboty na produkcji bolą mnie plecy i prawy bark , trzeba dać na luz z tym zapierdolem

Teraz, radekz200 napisał(a):

kiedy po olej wpadasz? czy czekasz aż ci go sam zawiozę do tykocina 

mam w B stoku od mechanika za darmo , znajomy z kołchozu też co raz wymieni w jakimś dzondyrze , fendzie czy claasie i odda za uprzatnięcie 

polej granulki w piecu to zużyjesz ich połowe tego co zwykle przez zimę 

Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

No wiesz jak mam kupować drogi to wolę ładowarkę, ale coś normalnego się nie znajdzie 🤔 nie musi być aż taki jak Twój 

Mój jest rozsądny. Na jakość nie narzekam...kupuj ładowarkę jeśli widzisz w tym sens, ja u siebie nie widzę, poza tym rozsądną ładowarką będzie sporo droższa 

Godzinę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ty Kwasi z tą gwiazdką to normalnie wyglądasz jak szeryf z 3:10 do Yumy

Muszę się postarać, żeby szybko ją zamienić na cis innego...bo tylko jedna jest...to mnie lekko...znieważa🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v