Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

pewno mieli odłożone, ale jak zobaczyli co się urodziło to pomyśleli, a uj tam, niech i nam się coś ma od tego życia 😉 (pozostało mieć nadzieję, że znasz się trochę na moim stylu czarnego humoru)

Mój humor jeszcze czarniejszy. Małe  a wredne od urodzenia i pyskate ze mnie stworzenie tak rzeczyl mój tata. Po matce podobno a  mąż mu przytakiwał.

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Kiedyś tak

Ale u mnie nie prędko 

Jak mi się coś pier**li to dywanowo

Pewnie gdzieś tam w adnotacji życia masz nie przy tym pier.... fajeczke zaznaczoną 😉

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Mój humor jeszcze czarniejszy. Małe  a wredne od urodzenia i pyskate ze mnie stworzenie tak rzeczyl mój tata. Po matce podobno a  mąż mu przytakiwał.

Ludzie różne rzeczy mówią... miałem się nauczyć ładnie przemawiać to dziś ten co mi to zalecił powiedział "Przestań pie...ić jak balcerowicz tylko mów po naszemu, tak żebym zrozumiał"....

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

no zaczęło się... dla mnie lepsze od tych ciolów 😁

jak nie jak tak 🤔 trzeba brać byka za rogi i kłaś a nie się poddawać...

To przecież wzięliśmy 

Szukamy przyczyny 

Znamy skutek

Chcemy zapobiec 

Już więcej zrobić się chyba nie da

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ludzie różne rzeczy mówią... miałem się nauczyć ładnie przemawiać to dziś ten co mi to zalecił powiedział "Przestań pie...ić jak balcerowicz tylko mów po naszemu, tak żebym zrozumiał"....

Może jak Lepper by spróbować albo Kosiniak-Kamysz? Tak się chłopak wyrobił że tłumy porywa jeszcze trochę to jak Hitler bedzie

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

A na jak duży procent?

Z życiem 

W polu odrobisz, tylko szybko czekam na auto z warsztatu nie wiem ile zaśpiewają. 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Z życiem 

Kobiety jak zajdą za skórę to na całe zycie

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, gregor1284 napisał:

Gdyby mi przyszło doić to już by dawno tego nie było. zapalenia by je wykończyły 

Sabotaż🤔...

5 minut temu, malaczarna napisał:

W polu odrobisz, tylko szybko czekam na auto z warsztatu nie wiem ile zaśpiewają. 

Kobiety jak zajdą za skórę to na całe zycie

Karol, to brzmi jak propozycja...

Opublikowano

No to teraz zmieniłaś wydźwięk swojej wypowiedzi...w stylu Mietka 🤭...

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Wiosna idzie myślę z mężem gdzieś wyskoczyć a samo się nie zrobi w polu

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A gdzie tam sabotaż. Ja nie lubię rano wstawać 

O to jest właśnie ten styl...najpierw zapalenia, a teraz zmiana na umiłowanie snu🤷🤭...

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Sabotaż🤔...

Karol, to brzmi jak propozycja...

Widzisz jak to baby lecą na problemy 

I jeszcze pieniądze pożyczają 

Tylko później na policję idą i trzeba miasto zmieniać 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

O to jest właśnie ten styl...najpierw zapalenia, a teraz zmiana na umiłowanie snu🤷🤭...

Jak ona idzie doić o 5 to ja jeszcze z półtorej godziny sobie śpię. Gdybyśmy mieli raz ja raz ona doić to nie wierzę żeby zapaleń nie było 

Nie widzę przyszłości w tych krowach 

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Tusk kazał usunąć bo inaczej do pierdla za łamanie praworządności. 

Rysiek, tobą to egzorcysta się powinien zająć...

Normalnie opętany Tuskiem....

Już wszędzie go widzisz .😆

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Widzisz jak to baby lecą na problemy 

I jeszcze pieniądze pożyczają 

Tylko później na policję idą i trzeba miasto zmieniać 

Myślę, że akurat ta by na policję ...nie poszła🤔...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v