Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

To ty nie widziałeś majątków co niektórzy posiadają.

I te majątki...to najważniejsze jest?

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ale zyskałem prawie nowe groty przy  redlicach , wydłużone redlice , orginalny ładny lakier i co najważniejsze pare groszy w kieszeni

....z ciekawości ...

Ozeniles się już?

Opublikowano
16 minut temu, Strongman napisał:

Powiedzmy jest córka jedynaczaka i ożeni się z tym co przejmie jej nazwisko i dzieci będą nazywać się jej nazwiskiem tak tatusie majętnych dziewczyn chcą.

Ciekawe jakie nazwisko nosi zięć ogarka

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Nie koloryzuję. Ona se sama ciuchy i fryzurę wybiera. Zestawów do paznokci i inszych podobnego przeznaczenia to ma uuuuuu...a jak będzie miała lat 15 to ja jeszcze nie osiągnę wieku emerytalnego, nawet jeśli go nie podwyższą 

Noo, z tym wiekiem, toś pojechał 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał:

To ty nie widziałeś majątków co niektórzy posiadają.Są tacy rolnicy ze bankę dziennie zarabiają.

Ale piep...sz kocopoly 🤦

Coś się tego majątku tak uczepił 

Masz do wyboru kobietę z majątkiem pochodzeniem itd i biedną ale dobrą w łóżku -slucham wyboru?

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

To ty nie widziałeś majątków co niektórzy posiadają.

Możesz mi wierzyć albo nie, ale znam ludzi co by większość tu obecnych za drobne z kieszeni mogła wykupić....

I jeden przypadek gdzie stary się rzucał bo dziewczyna bez majątku chciała wejść to się chłopaki postawili tak, że jak najmłodsza córka chłopaka przyprowadziła to nawet słowem nie pisnął...

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

I te majątki...to najważniejsze jest?

Ale w moich stronach są rolnicy co mają nawet pensjonaty na kanarach, rozumiesz jakie majątki, wystarczy zmienić nazwisko być pod nogą i twoje lub twoich dzieci.

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Ale piep...sz kocopoly 🤦

Coś się tego majątku tak uczepił 

Masz do wyboru kobietę z majątkiem pochodzeniem itd i biedną ale dobrą w łóżku -slucham wyboru?

Z dziewczynami jak z flaczkami 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Ale w moich stronach są rolnicy co mają nawet pensjonaty na kanarach, rozumiesz jakie majątki, wystarczy zmienić nazwisko być pod nogą i twoje lub twoich dzieci.

Bez zmiany nazwiska można być pantoflem i pytać żonę czy można sobie kupić fliz na słomę...😆😆

• Haha 5
Opublikowano

Ehh bym się bogato ożenił to by teściu może mi prasoowijarke kupił a tak to szukam tych belek 🫣

IMG_20240902_205704.jpg

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Bez zmiany nazwiska można być pantoflem i pytać żonę czy można sobie kupić fliz na słomę...😆😆

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zrobiłeś mi wieczór tym tekstem 🤣

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Lepszy w wolności kęsek byle jaki, niźli w niewoli przysmaki.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

To nie pantoflarstwo, tylko zwykłe konsultacje

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Oj przestań i tak kupiłem ale lubię z zoną rozmawiać

Pewno żona psycholog że ma zdrowie cię słuchać😜

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

Pieniądze to nie wszystko 

A tak na marginesie takie gospodarstwa to raczej pralnia kasy 

Opublikowano
17 minut temu, szymon09875 napisał:

🤦🤦🤦 

Tak czytam to tu chyba niektórzy się w XV wieku zatrzymali, albo ja na całe szczęście w innym świecie żyje 👍

Bo to nie Wielka Polska 😉

15 minut temu, Strongman napisał:

To ty nie widziałeś majątków co niektórzy posiadają.Są tacy rolnicy ze bankę dziennie zarabiają.

Mleka?

• Haha 8
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v