Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Agrest napisał:

I fendt się popsuł.

Rok temu zerwała się linka gazu nożnego. 

Kupiłem wysoką półkę cenową zamiennika za 150. Oryginał 250. 

I zawsze oszczędność bokiem wychodzi.

Nowa linka a od początku głośno i ciężko chodzi.

No i dziś po roku upierdoliło już nie linkę a całą dźwignię.

20240812_181750.jpg

@Agrest cierpisz na zapalenia stawów?  jakie stawy powykrzywiane.....dziadka sobie przypomniałem... dawno takich rąk nie widziałem jak na tym zdjęciu.... widać że przesilone... dawno nie miałem takich widoków - rąk, dlatego może   taka moja  reakcja.....a twojego syna niech tam te piguły sprawdzają na zgodność z modelem anatomicznym....

@12Pafnucy jak nie widzisz różnicy to pewnie  masz takie same.... to nie była odpowiedź

Edytowane przez taux
Opublikowano
Przed chwilą, taux napisał:

@Agrest cierpisz na zapalenia stawów?  jakie stawy powykrzywiane.....dziadka sobie przypomniałem... dawno takich rąk nie widziałem jak na tym zdjęiu....

Gdzie co jak? Jakie zapalenie stawów?

Co w niej nie tak?

Że żyła na wierzchu? No taki już żylasty jestem... No byłem bom przybrał za dużo.

Syn może robić za model anatomiczny na akademi medycznej. Jak odpowiednio napnie mięśnie to każdą żyłę pokaże😁

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Coś co mi urzekles...mam dowody...a na tym się nie skończyło...

Nie wiem jak to robisz, ale od jutra czerwone tasiemki zakładam...

d217d9c6-394e-4044-a04e-dd79bada9b68.jpg

Patrzy przez lornetkę co somsiadowi zdechło?

A Wita co?

Żona mówi...kartofli ukop na kolację...to ja wziełem i ukopalem...

Taki jestem...

c44e7f88-c65a-4ffd-a26e-5f79afb3b412.jpg

na takim piachu urosnie ?? ostatni raz sadzilem ze 25 lat temu-gdy jeszcze padal deszcz.

56 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie gadam z kłamcami...

Jak przeprosisz za oszczerstwa, to może pogadamy...chamie z zadupia...

Ale sama tak????

napisales nazwe leku ktory zapisal ci lekarz ...

kupiles choc ?? przeczytales ulotke ?

jeszcze bym zrozumial gdyby to byl lek na potencje to moglbys sie sadzic ale na lagodny przerost prostaty ???? pardon gruczolu krokowego

https://www.mp.pl/pacjent/leki/lek/98490,Silodosin-Recordati-kapsulki-twarde

2 minuty temu, taux napisał:

@Agrest cierpisz na zapalenia stawów?  jakie stawy powykrzywiane.....dziadka sobie przypomniałem... dawno takich rąk nie widziałem jak na tym zdjęiu....

wiesz ile on ma lat i jak zdrowie zrypane przez robote ?? 

i za nic nie da sobie wytlumaczyc zeby na wsteczny wbil....

9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie wiem ..weź taki @jacus.

Ciągle i nieustannie kłamie...tak zakłamani są niektórzy...

No i wszystko jasne...

wez ten przeciwbolowy -diclack ,ja po nim mialem taka sraczke ze ciagle do kibla chodzilem ,tobie tez by sie przydal oddech od af ..🤣

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

ostatni raz sadzilem ze 25 lat temu-gdy jeszcze padal deszcz.

Czyli od 25 lat deszcz na twoim zadupiu nie padał?

Aleś ty głupi...

Więcej mam z tych kartofli na moim piachu niż ty ze swoich wszystkich pięciu morgów. 😆

3 minuty temu, jacus napisał:

kupiles choc ?? przeczytales ulotke ?

Przeprosisz chamie jak udowodnię na co trafiłem na pogotowie?

Oszust , kłamca, prostak...i dziad z zadupia jesteś..

Przestań tworzyć swoje historie...

Łatwo udowodnić to o czym się pisze. Ty nie potrafisz, bo zwykła kłamliwą świnia jesteś .

Opublikowano

Jacuś ja już od lat na wstecznym. 

Kiedyś sezon zaczynałem poziomką, potem truskawka agrest porzeczka czerwonana czarna, wiśnia śliwka aronia i malina. Oczywiście  do tego zboże trochę ziemniaka i marchwi.

Teraz został agrest porzeczka wiśnia i zboże. Nawet 3ha dzierżawy oddałem.. 

I wiesz co? Jak miałem poziomkę truskawkę i malinę to brzucha nie miałem i kręgosłup hulał.

Dziś robota to siedzenie w ciągniku i aucie plus ⅔ roku na kanapie.

Im więcej siedzę tym bardziej kręgosłup boli.

No i co z tą rąsią nie tak?🤭🤭🤭

Jak raz po ukąszeniu pszczoły na sor trafiłem to ściągnęło mi tak skórę że wszystkie ścięgna i żyły można było preparować na całym ciele.

Pielęgniarki akurat się zmieniały. Przyszła jedna piz*a i przechodząc 4 raz nie wytrzymała i pyta... pan ma problem z alkoholem?

Myślałem że jej wykurwię stojakiem z kroplówką🤣

20240812_215640.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Rysiek jest fanem takiego youtubera z Parczewa, który ma dość sporego pecha, albo z innych przyczyn mu się nie bardzo wiedzie. Między innymi prześladują go awarie. "Do obiadu szło dobrze, zjadłem obiad i ..." to jego tekst...

Opublikowano

zetorki -nie spinaj sie bo znowu konto bedziesz musial zmienic.

lekarz ci przepisal to lekarstwo -sam podales nazwe ..

Leczenie objawów łagodnego rozrostu gruczołu krokowego. Dorośli. P.o. 8 mg 1 ×/d w trakcie posiłku, najlepiej o stałej porze; kapsułki połykać w całości. Nie ma konieczności modyfikacji dawki u osób w podeszłym wieku, z łagodnymi zaburzeniami czynności nerek lub z łagodnymi albo umiarkowanymi zaburzeniami czynności wątroby. U chorych z umiarkowanymi zaburzeniami czynności nerek (klirens kreatyniny 30–50 ml/min) początkowo 4 mg 1 ×/d, następnie, po tygodniu stosowania, w zależności od reakcji na leczenie, dawkę można zwiększyć do 8 mg 1 ×/d. Nie zaleca się stosowania u osób z ciężkimi zaburzeniami czynności nerek i/lub wątroby.

agrest -czlowiek nie jest stworzny do lezenia tylko do chodzenia i to po drzewach..

ja mailem tak z enawel lezec nie moglem.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Jak się za***rdala widłami cały rok, to kręgosłup nie dostaje tak, jak po sezonie na prasie, i przy zbieraniu i rozładowaniu bel. 

Najgorzej jak się całymi godzinami jeździ, a potem z marszu do oprzętu. Ja już się musiałem zapoznać z fizjoterapeutą.....  

• Like 1
Opublikowano

Przeprosisz chamie za oszczerstwa jak udowodnię na co byłem w szpitalu?

Bądź chłopem pizdo.

Odpowiedz jak chłop!

4 minuty temu, jacus napisał:

Leczenie objawów łagodnego rozrostu gruczołu krokowego. Dorośli. P.o. 8 mg 1 ×/d w trakcie posiłku, najlepiej o stałej porze; kapsułki połykać w całości. Nie ma konieczności modyfikacji dawki u osób w podeszłym wieku, z łagodnymi zaburzeniami czynności nerek lub z łagodnymi albo umiarkowanymi zaburzeniami czynności wątroby. U chorych z umiarkowanymi zaburzeniami czynności nerek (klirens kreatyniny 30–50 ml/min) początkowo 4 mg 1 ×/d, następnie, po tygodniu stosowania, w zależności od reakcji na leczenie, dawkę można zwiększyć do 8 mg 1 ×/d. Nie zaleca się stosowania u osób z ciężkimi zaburzeniami czynności nerek i/lub wątroby.

agrest -czlowiek nie jest stworzny do lezenia tylko do chodzenia i to po drzewach..

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

Jacuś, czy Ty studiujesz medycynę poprzez czytanie ulotek leków🤔. Był Zbyszek w szpitalu, badali, a przede wszystkim widzieli na żywo, skutkiem czego postawili diagnozę 🤷...no i to byli lekarze, co medycynę na akademii lub uniwersytecie mieli wykładaną...

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Rysiek jest fanem takiego youtubera z Parczewa, który ma dość sporego pecha, albo z innych przyczyn mu się nie bardzo wiedzie. Między innymi prześladują go awarie. "Do obiadu szło dobrze, zjadłem obiad i ..." to jego tekst...

u mnie to się nazywa złe oczy sąsiada

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Jacuś, czy Ty studiujesz medycynę poprzez czytanie ulotek leków🤔. Był Zbyszek w szpitalu, badali, a przede wszystkim widzieli na żywo, skutkiem czego postawili diagnozę 🤷...no i to byli lekarze, co medycynę na akademii lub uniwersytecie mieli wykładaną...

Ja nie czytałem ulotki...

Mam wyniki badań i diagnozę...

Mam gdzieś na co to lek...wnerwia mnie jak ktoś mi wpiera coś... Zwłaszcza kłamstwo.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Jacuś ja już od lat na wstecznym. 

Kiedyś sezon zaczynałem poziomką, potem truskawka agrest porzeczka czerwonana czarna, wiśnia śliwka aronia i malina. Oczywiście  do tego zboże trochę ziemniaka i marchwi.

Teraz został agrest porzeczka wiśnia i zboże. Nawet 3ha dzierżawy oddałem.. 

I wiesz co? Jak miałem poziomkę truskawkę i malinę to brzucha nie miałem i kręgosłup hulał.

Dziś robota to siedzenie w ciągniku i aucie plus ⅔ roku na kanapie.

No i co z tą rąsią nie tak?🤭🤭🤭

Jak raz po ukąszeniu pszczoły na sor trafiłem to ściągnęło mi tak skórę że wszystkie ścięgna i żyły można było preparować na całym ciele.

Pielęgniarki akurat się zmieniały. Przyszła jedna piz*a i przechodząc 4 raz nie wytrzymała i pyta... pan ma problem z alkoholem?

Myślałem że jej wykurwię stojakiem z kroplówką🤣

20240812_215640.jpg

kijki rower basen zamiast kanapy i będzie zdrowie 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Może ma chęć sam zbadać?

Opublikowano
1 minutę temu, Mateusz1q napisał:

kijki rower basen zamiast kanapy i będzie zdrowie 

No właśnie jeszcze rower. 

Potrafiłem z Warszawy 150km przejechać. Dziś kolana bolą to se skuter kupiłem. I koło się zamyka

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ja nie czytałem ulotki...

Mam wyniki badań i diagnozę...

Mam gdzieś na co to lek...wnerwia mnie jak ktoś mi wpiera coś... Zwłaszcza kłamstwo.

Wiem. Też mi się nie podoba, kiedy ktoś na odległość jest mądrzejszy od lekarza na miejscu...

Przed chwilą, Agrest napisał:

Potrafiłem z Warszawy 150km przejechać. Dziś kolana bolą to se skuter kupiłem. I koło się zamyka

Sławek ile ważysz i ile kiedyś ważyłeś i przy jakim wzroście?

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

pewnie znasz te zastrzyki za 600zl na kolano, tacie pomogły 

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Wiem. Też mi się nie podoba, kiedy ktoś na odległość jest mądrzejszy od lekarza na miejscu...

Łatwo mogę udowodnić..

Dość dobrze zadziałali...badanie i diagnoza jest na piśmie...

Ale ten kundel nadal szczeka i kąsać prubuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v