Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Może jest jakieś wyjaśnienie....

No wyjaśnienie takie, że...nic nie wyjaśnia...o jakiejś mamusi w celi🤷...niemiły Mieczysław dziś dla mnie😔...

• Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

....no szok...

Nie jego to styl...

Może akurat jakaś zła chwila...

Może jest jakieś wyjaśnienie....

Tylko Ty potrafisz mnie tu zrozumieć... mamy tak samo przechlapane chyba 

• Sad 1
Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Przyznaj się że tego się bałeś 🤣

Tak. Od samego początku i dlatego miłość, miłością a papiery się muszą zgadzać 😁

• Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

No wyjaśnienie takie, że...nic nie wyjaśnia...o jakiejś mamusi w celi🤷...niemiły Mieczysław dziś dla mnie😔...

Po tym pogrzebie nie możesz dojść do siebie raczej. Nikt nie pyta to ja zapytam. Kogo chowaliśta?

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

toż to zakrętarka 

Aaaaaa.

Już poprawiam...

Jeju jaka fajna zakrętareczka...

Też bym taka chciał.

Na pewno droga, bo wygląda na bardzo solidną....

Dobrze?

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Po tym pogrzebie nie możesz dojść do siebie raczej. Nikt nie pyta to ja zapytam. Kogo chowaliśta?

Wyżej...rozdzieliło się 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Aaaaaa.

Już poprawiam...

Jeju jaka fajna zakrętareczka...

Też bym taka chciał.

Na pewno droga, bo wygląda na bardzo solidną....

Dobrze?

Towar premium z górnej półki przecież. 

Widziałem, na dolnej nie stała. 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Pogrzeb przykry 😔. Dziecko 5 miesięczne 😢

No to Ty mnie nie obwiniaj, bardziej ten pogrzeb na Ciebie wpłynął czemu się nie dziwię niż ja... kurła wszyscy swoje niepowodzenia tera na mnie będą zrzucać?

Przed chwilą, HF86 napisał:

Towar premium z górnej półki przecież. 

Widziałem, na dolnej nie stała. 

Po co dobre to trzeba się schylić...

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

No to Ty mnie nie obwiniaj, bardziej ten pogrzeb na Ciebie wpłynął czemu się nie dziwię niż ja... kurła wszyscy swoje niepowodzenia tera na mnie będą zrzucać?

Mietek, nie dramatyzuj. Funkcjonuję normalnie...

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Dopóki nie w roli głównej to nie ma powodu do zmartwienia 

Ale też tak pójdziesz na ten problem a wiesz ze główny bohater tego wydarzenia nie przyjdzie do Ciebie...

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Merlin planuje zakup skakankim będzie tera jak z tym co traktor rok kupował. Problem na cały wieczór 

Skonfigurować ją trzeba z jakimś paralizatorem. 

Szybciej się nauczy, i Ty chętniej popatrzysz 🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

Skonfigurować ją trzeba z jakimś paralizatorem. 

Szybciej się nauczy, i Ty chętniej popatrzysz 🤣

Nie no zaś by trzeba było na ratunek iść a już mam dość 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No ba...

I żyje....doktor....

Jaka jest diagnoza? Wydaje mi się że jestem na to gotowy, tylko powiedz prawdę jaka by ona nie była 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v