Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Desperado napisał:

1 minutę temu, ovi napisał:

Zamojskie wczoraj 12l ,dzisiaj 22l i dalej pada

To dobrze czy źle? bo jakoś trudno wam dogodzić, raz nie pada, a raz pada.

maj 1l, przynajmniej w mojej okolicy ( Gmina Zamość)

Opublikowano
1 godzinę temu, kris91 napisał:

Kurła, za 10tys żem znalazl 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️ Zdjęcie starego dachu, nowa więźba i pokrycie 🕺🕺🕺🕺🎉🎉 Jeszcze powiedzial że szybką robota, 2 dni i bedzie dach 😊☺️😊

Wierzysz w cuda ze tak szybko zrobią? Przez dwa dni zrobią to co napisałeś?

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

sam znalazł?

Michał podziękowania🤗...Ty żeś chyba przesadził trochę. Miał być jeden, a nie cztery. Jeszcze raz dzięki 🤝

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Teraz to robota będzie szła 

20240604_194559.jpg

Myślisz, że dowodzącą przekonasz tym, bo ona różowe lubi? I że Ci siostrę odda? Nie liczyłbym na to 🤷😉🤭

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Szonuś, a jak tam u Ciebie sytuacja z truskawkami?

Jakie masz ceny?

Ja opylam po 10 zł z domu, ewentualnie bliski dowóz, ale są od 8-13zł cały czas, głównie 12-13zł, ale to trzeba postać, tańsze już raczej nie będą, u nas skupów jako takich nie ma, wszystko schodzi na pniu.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, artek27 napisał:

Wierzysz w cuda ze tak szybko zrobią? Przez dwa dni zrobią to co napisałeś?

Sąsiad z pomocnikiem w 3h zdjęli stary i już nowy stawiali tego samego dnia, a na drugi konczyli łaty i pokrycie i prawie taka sama powierzchnia, to może I prawdę mówił 👀

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Szonuś, a jak tam u Ciebie sytuacja z truskawkami?

Jakie masz ceny?

Daleko chyba nie masz. U nas  w Siemiatyczach 1.5tygodnia temu płaciłem po 18 zł/kg za truskawki.

• Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna ale że nikt nie skupuje...

Nie, nawet z dużych plantacji wszystko zabierają sklepy i pośrednicy, wiesz u nas to nie jest jakieś zagłębie truskawkowe, zbyt dużo się tym nie trudni.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, kris91 napisał:

Sąsiad z pomocnikiem w 3h zdjęli stary i już nowy stawiali tego samego dnia, a na drugi konczyli łaty i pokrycie i prawie taka sama powierzchnia, to może I prawdę mówił 👀

U mnie jest firma co 200 metra zrzuci, postawi nową wiązkę i obije membraną z łatami w dwa dni. Robi 10 chłopa i Manitou

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, artek27 napisał:

Daleko chyba nie masz. U nas  w Siemiatyczach 1.5tygodnia temu płaciłem po 18 zł/kg za truskawki.

Pozłacane?🤔

1 minutę temu, Strongman napisał:

truskawka jednak podrożała

Tiaaaa. Normalnie szał....jaka droga...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Strongman napisał:

Ukraińcom płacą 3,5zł za 2kg.

Tiaaaa. I to jedyny koszt ...urośniecia truskawki.

Oj Panie Strongman...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

No nie żartuje, nikomu już się doić co dzień nie chce.

Tym bardziej susza była paszy mało a za bele trawy siana trzeba zapłacić jak za gotowe mleko.

To nie lepiej sprzedać te bele i nie doić i wziąć prawie te same pieniądze.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
10 minut temu, Buszmen11 napisał:

U mnie jest firma co 200 metra zrzuci, postawi nową wiązkę i obije membraną z łatami w dwa dni. Robi 10 chłopa i Manitou

Na ten wynik z 5 za dużo 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

U mnie w tym roku krowy ludzie porzucali i na truskawki przeszli.

Ja mam trochę truskawek i mnie taka kurwica bierze jak mam to zbierać, wolę maliny o wiele bardziej rwać niż te truskawki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v