dariusz86 Opublikowano 2 Listopada 2023 Opublikowano 2 Listopada 2023 Witam. Zostały mi 3l herbicydu Trinity 590 SC. Data produkcji podana na opakowaniu to 20.2022 czyli nie jest przeterminowany. Cena jaką zapłaciłem za te 3l to 255zł. Sprzedam za 150zł całość + koszty wysyłki 10zł pobranie. Wychodzi 50zł za litr. Oczywiście oprysk nie otwierany. Wszystko szczelnie, fabrycznie zaplombowane. Sprzedaję tylko całe opakowania które mi pozostały.
logan3512 Opublikowano 3 Listopada 2023 Opublikowano 3 Listopada 2023 Mogłeś sobie zostawić na przyszły rok
dariusz86 Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) No właśnie nie koniecznie bo w przyszłym roku nie sieję pszenicy w ogóle. Nie mam dziesiątek hektarów a przy kilkunastu ciężko wyżyć z uprawy zbóż i powoli przerzucam się na warzywa. W tym roku na ziemniaku i buraczku ćwikłowym, wyszedłem o wiele lepiej niż na zbożach. Jedyne zboże jakie w przyszłym roku sieję to owies bo chcę zachować jakiś płodozmian a owies jest też dobrym antybiotykiem dla gleby. Poza tym na owies mam zbyt bo odstawiam go do okolicznych stadnin prosto z pola. W tym roku sprzedawałem za 1000zł czyli sporo więcej niż pszenicę no i na owsie, sumarycznie więcej zarobiłem niż na pszenicy mimo iż areał był o ok 1ha mniejszy. Także tak to niestety wygląda. Edytowane 3 Listopada 2023 przez dariusz86
Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedam opony
Case CS 130