Amortyzacja zetor proxima 85
-
Podobna zawartość
-
Przez wesley
Witam, mam problem z mocowaniem dźwigni rewersu. Tulejka w której osadzona jest dźwignia była trzykrotnie spawana i znów się urwała. Myślę żeby wymieniać całe obramowanie na nowe bo ciężko będzie to pospawać ale nie wiem czy można to kupić nie znam numeru w katalogu. Może ktoś miał z tym do czynienia i mógł mi pomóc byłbym wdzięczny.
-
Przez Kuba1302
Witam, potrzebuję założyć lampy ostrzegawcze w Zetorze Forterra 11741. Tak więc przychodzę z zapytaniem jak macie je zamontowane bo ja kupiłem go bez lamp i niewiem jak je założyć żeby niedziurawic kabiny.
Ps. Będę wdzięczny za zdjęcia i porady
-
Przez Tikuś
Witam,
Poszukuję schematu do tego ciągnika jak skalibrować tą skrzynie i sprzęgła, podczas szukania dowiedziałem się, że istotny jest sterownik pod kierownicą jeśli chodzi o własnie kalibrację, numery tego sterownika to SW: 1.5.1.
Liczę na pomoc, z góry dziękuję!
Pozdrawiam, Tikuś
-
Przez ZF9641
Chciałbym zamontować zestaw klimatyzacji https://inter-instal.com/zestawy-klimatyzacji/93-9502201-zestaw-klimatyzacji-klimatyzacja-do-ciagnika-traktora-zetor-proxima-forterra-major.html.Pytsnie czy ktoś taki zestaw montował,numer katalogowy podstawy pod sprężarkę i numer paska klinowego. Proszę o zdjęcia gdzie fabrycznie jest zamontowana sprężarka. -
Przez rolnikus25
Witam, gdy jadę zaczyna mi piszczeć alarm z zegarów od jazdy na zaciągniętym hamulcu ręcznym.
Gdy się zatrzymam przestaje piszczeć.
Ręczny jest spuszczony, czujnik od ręcznego działa poprawnie.
Proszę o pomoc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zetor 6341
Zetor 7540 & Kuhn MM 112