Skocz do zawartości

Valmet Valtra Seria 8000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Jakiś czas temu zakupiłem traktor Valmet Valtra 8000 traktor można powiedzieć beż zarzutów traktor z Turem liczyłem się z tym że pewnie pompa pewnie jest dojechana, bo i tak pewnie jest ale nie ma tragedii posiadam do niego katalog napraw ale niestety brakuje mi symboli i przed kosztowaniem się chciałbym zmienić filtry znajac zycie nie były wymieniane wieki, może coś pomoże ale zostały mi dwa filtry a okoliczne sklepy rozkładają ręce potrzebuje: - symbol filtra od podnośnika odpowietrzającego, który znajduje się przy prawym tylnym kole w takiej wnęce (brak symboli na moim) - a drugi to filtr ssawny, nie jestem też pewien jego miejsca gdzie on się znajduje i jaki jest symbol za wszystkie pomocne odpowiedzi dziękuję i Pozdrawiam
Opublikowano

Aby dokładnie dobrać filtry potrzebujemy dokładny typ i model maszyny jaki silnik i rocznik. Pomożemy to co pokazują producenci filtrów swoich katalogach. Mamy wieloletnie doświadczenie oraz jesteśmy dystrybutorem wielu marek filtrów chcielibyśmy się podjąć zadania i spróbować pomóc.