Mechanik serwis john deere 6150r śląsk
-
Podobna zawartość
-
Przez Hiszpan83
Witam mam problem z podnośnikiem w John Deere 3650 działa dopiero po ruszeniu kierownicą lewo prawo a opuszcza normalnie, wymieniłem nowa pompę hydrauliczną oraz olej i filtry na starej pompie było tak samo myślałem że to wina pompy ale jednak coś innego go boli . Wspomaganie działa normalnie lekko się kręci . Wcześniej ktoś zmieniał też orbitol zanim go kupiłem , może ktoś pomóc gdzie szukać przyczyny bo pompa nie była tania a problem dalej nie rozwiązany.
-
Przez SzymonJD
Witam John deere 6330 przestały działać światła po przekątnej, tzn lewa tylna i prawa przednia ta połączona z kierunkowskazem. Czy ma ktoś może opis bezpieczników w tym modelu?
Pozdrawiam
-
Przez Pawel121185
Witam. John deere 6230 stracił po części moc. Na kompie nie ma błędów. Filtry nowe.. Co może być przyczyną?
-
Przez KrzysiekGbicki
Witam, mam problem z john deere 6210, po odpaleniu przez chwilkę półbiegi działają, i zaraz przestają, miga pomarańczowy trybik na zegarach i niebieska literka I , sprawdziłem bezpieczniki, sa ok. Co moze miec winę, co sprawdzać? Z gory dzięki za wszystkie rady
-

Rekomendowane odpowiedzi
MF 3080 wyciek
Siew pszenicy ozimej 2025