Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dziękuję :) Ale przecież nie wdziałeś mnie w realu :) Więc skąd ta pewność??

to nowoczasny styl poczatkowego podrywu. :):):):):):):)

@szczygle kompleksy????? zapytaj @andrzeja2110 on widzial mnie w kazdej...................

Opublikowano

Oj muszę się wybrać do kuzyna z pod Krakowa. Wtedy będę miał blisko już :)
wydzierzaw kolo niej 5ha pola i bedziesz obrabial i mial blisko do NIEJ a potem jak juz ja zbajerujesz i poslobisz to wrocisz do plocka na ojcowizne a jej powiesz ze te 5ha to bylo tylko poto zeby Cie poderwac :):):):)
Opublikowano

@szczygle kompleksy????? zapytaj @andrzeja2110 on widzial mnie w kazdej...................

ww każdej......????

to może być ciekawe ..........

a ty kolego co się nie sprzedajesz.............

Opublikowano
panowie o to pytanie!!!!

Czy na pierwszym spotkaniu z dziewczyna chcecie juz pocalowac Ja w usta z <jezorem> :):)

a może odrazu do łózka??? :)

a co do pytania to raczej zależy jak wyjdzie

Jacek ale co?? trójkącik??? (bez podtekstów)

• Root Admin
Opublikowano

wszystko zalezy od dziewczyny i od tego jak sie układa takie spotkanie - andrew to nie do ciebie - to do banana, czy tam bananki bo nigdy nie wiem jak traktowac ten nick

a co do wizyty w Kraku, będe to będzie można się wybrac na jakies bro :)

Opublikowano

[quote name='yacenty' date='Jan 15 2009, 22:24 ' post='279261'- andrew to nie do ciebie - to do banana, czy tam bananki bo nigdy nie wiem jak traktowac ten nick

zmien mi na @basienka!! albo @bananusia i bedzie wszystko jasne. :):)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v