Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez neta to porządnej dziewczyny nie poznasz , bynajmniej takie jest moje zdanie , ponieważ mój kuzyn jakoś szuka szuka i co znajdzie , to po dwóch spotkaniach koniec kontaktów . Jak na razie dla mnie najlepsze miejsce do poznania jest szkoła i konkursy w innych szkołach ;) , i już nie jedną znalazłem , a na konkursach , to przeważnie z cheerlederkami można sobie pogawędzić .

P.S. moja znajomość z koleżanką z szkoły kwitnie dość intensywnie , może już w żniwa przyjedzie pomuc ;):)

Opublikowano

martina - trochę mnie to dziwi. moim zdaniem to powinnaś mieć przed domem kolejkę adoratorów.moge się założyc że 60 % chłopakow maży o takiej dziewczynie jak Ty. no ale niestety w naszym społeczeństwie obowiązują jescze zasady i prawo dżungli. kto bardziej sie nadyma ,puszy i robi wokół siebie duzo szumu jest bardziej zauważalny i postrzegany (moim zdaniem błędnie ) jako ktoś bardziej atrakcyjny i wymagający zainteresowania. czyli jak juz ktoś wcześniej napisał- szpanerzy bardziej zwracają na siebie uwagę ale nie znaczy to że maja coś ciekawego do zaoferowania. mam nadzieje że spotkasz kiedyś naprawdę kogoś ciekawego i nie będzie to dyskotekowy szpaner

Opublikowano
Ja poznałem pewno przez neta ale ona nie nadaje się a gospodarkę ;)((((((((( potem inno (a w sumie to dwie) ale tez nie na gospodarstwo ;)

Znam tako co na gospodarstwo pasuje ale jakoś nie wyszło :) Mieszka blisko mnie no ale cóż :)

@andrzej2110 a po czym poznajesz przez neta że dziewczyna nie nadaje się na gospodarkę ?

Na gospodarke to dziewczyma musi mieć jakieś szczególne predyspozycje ?

,,Hehehe. No na dyskotece to na pewno taką znajdziesz, powodzenia.

takie normalne znajduje się w normalnych miejscach, ale nie w dyskotekach. Tam to tylko jeżdżą żeby dobrze się napić, coś przycpać, no i "sobie ulżyć". " - @kluch369 każdy mierzy innych swoją miarką - TY, chłopak to możesz ,,się dobrze napić, przyćpać i sobie ulżyć" ale dziewczynę to byś chciał pobozną, pracowitą, dziewicę i by mądrzejsza od Ciebie nie była :) .

Opublikowano
@andrzej2110 a po czym poznajesz przez neta że dziewczyna nie nadaje się na gospodarkę ?

Na gospodarke to dziewczyma musi mieć jakieś szczególne predyspozycje ?

Oczywiście że tak-Ty deer masz zdaje się produkcję roślinnną ?-więc może u Ciebie jest inaczej-ale przy krówkach np.to te "szczególne predyspozycje" są bardzo pożądane ;)

Opublikowano

@jaro i tu sie z toba niezgodzę ;).

Żadna praca nie chańbi i rozsądna dziewczyna z miasta, która nie ma wydumanych aspiracji, twardo stapa po ziemii to rozumie.

Jak w ciekawy sposób pokażesz jej swoja pracę to pokocha Ciebie a pracę polubii.

Faktem jest jednak że jak to będzie dziewczyna ze wsii to nie trzeba sie wysilać by wprowadzić ją w tajniki życia na wsi no i przedz ślubem wiesz czy potrafii doić krowy (dojarką ;) ). Cnoć znam przypadki gdzie dziewczyny ze wsi stanowczo odmawiały obsługo krów po ślubie ,,bo za panne ja się już dosyc nadoiłam krów" .

Opublikowano

To co @wojtas napisał też ;),musi też zapomnieć o czymś takim jak "dzień wolny od pracy",co do tego pokochania-ja tam nie mam nic przeciwko-ale moja żona pewnie już tak ;)

Opublikowano

Te co poznałem to dziewczyny z miasta które nie chcą mieszkać na wsi a już na pewno nie prowadzić gospodarstwo rolne ;) Co do wymagań to nie wiele. Byle by mi się podobała i kochała. Chciała by zemnie poprowadzić gospodarkę. No i nie jarała bo jak już pisałem z popielniczko całował się nie będę ;p

Opublikowano

Moja żona jest z miasta, nigdy podczas naszej znajomości nie zapytałem jej wprost czy chciałaby mieszkać na wsi.

Wnioskowałem miedzy wierszami że jej ta perspektywa nie za bardzo odpowiada. Więc musiałem sie powysiląc by jej pokazać wieś i swoje miejsce pracy z jak najlepszej strony. @jaro a wtedy jeszcze miałem sporo świń ;) . I dzisiaj nie ma najmniejszego problemu z pomaganiem mi w gospodarstwie (jak nie miałem jeszcze obecnego siewnika to np: siała ze mną wszystkie zboża, pomagała przy świnkach), teraz to głównie zajmuje się papierową pracą (faktury, wnioski, urzędy,Vat, rozliczenia itp.) ale jak jest potrzeba to nie ma najmniejszego problemu by mi pomogła w obejściu.

Opublikowano

Kurcze, 18 lat mieszkam na wsi i ze wstawianiem mam problemy ;):) Ale za to z pracą już nie. Gdy mam wolne włącza mi się ADHD ;) Muszę coś robić bo mnie nosi po domu, a jak mam leżeć tydzień w łóżku to już w ogóle umarł w butach :) Ruch i wysiłek weszły mi w krew :) W czasie kiedy nie mam co porobić w polu chodzę na siłownie się wyładować :)

Opublikowano

Chcesz się wylądować??? To będziesz ładował widłami gój u mnie ;p Po co ma ciapka męczyć ;) załadujesz ze 4 rozrzutniki to się wyładujesz ;)

Co do wstawania to teraz śpię długo ;p ale jak miałem jechać na rynek ze zbożem to sam wstałem po 4 :) do szkoły o 6 był problem ;p

Opublikowano

Od razu na pole Ci wywalę ;) po co brudzić rozrzutnik ;)

Rozmawiałem niedawno ze znajomym doktorkiem, zbadał mnie i powiedział, że mam b. duży metabolizm tzn. wcinam wszystko co się da i w poważnych ilościach, ale jestem chudy jak byłem :) :)

Dobra koniec OT wróćmy do rozmowy od uwodzeniu i dziewczynach :)

Opublikowano
Kurcze, 18 lat mieszkam na wsi i ze wstawianiem mam problemy ;):) Ale za to z pracą już nie. Gdy mam wolne włącza mi się ADHD ;) Muszę coś robić bo mnie nosi po domu, a jak mam leżeć tydzień w łóżku to już w ogóle umarł w butach :) Ruch i wysiłek weszły mi w krew :) W czasie kiedy nie mam co porobić w polu chodzę na siłownie się wyładować :)

He he :) Ja to nawet jak brzydka pogoda to gdzieś idę bo na miejscu nie usiedzę :) Musze coś robić bo mnie chce roznieść :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v