Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

E tam gadanie, że dziewczyny nie chcą zostawać na wsi. Mi osobiście nie przeszkadzałoby jeśli mój mąż miałby być rolnikiem ;) I mieszkanie w mieście (szczególnie w bloku) jakoś średnio mi się widzi :/

I pamiętajcie chłopaki, że to może wcale nie byłoby złe, gdyby Wasze żony pracowały w innym miejscu niż na własnym gospodarstwie. Jeść coś trzeba i rachunki też płacić a wiadomo jak jest na gospodarce - raz lepiej, raz gorzej a tak to przynajmniej pewna wypłata co miesiąc :(

Opublikowano

Ja nie chce by moja dziewczyna/żona miała mi pomagać pracować w gospodarstwie, czasy PRL-u mineły a z nim ten rodzaj gospodarowania, ja sam dorabiam 3-4 dni w tygodniu w Trójmieście, zwierząt nie trzymam... a dziewczyna robiłaby co zechce... chce do miasta do ludzi do pracy prosze bardzo, chce w domku byc kurą domową prosze bardzo... co tylko chce byle tylko kochała... ;)

Opublikowano (edytowane)

popieram jestem również tego zdania

//Kolego nie cytujemy postu tuż nad tym postem bo to bez sensu, poza tym twoja wypowiedz jest zbędna gdyż nic nie wnosi do tematu więc unikaj takich sytuacji

Edytowane przez Balzak
Opublikowano

heh..fajnie macie a ja chciał bym mieszkać na wsi,bo bardzo lobię prace rolnika,zawsze na wakacje jezdzilem na wieś do dziadków ale niestety teraz już nie jeżdżę;)(..niestety jestem z miasta...no i moim marzeniem jest mieszkać właśnie na wsi.ale jak na razie to kicha z tego jest no ale mam nadzieje ze kiedyś się spełni:)

Opublikowano

karolbor1985 dobrze, że masz takie podejście do sprawy. Nie chodziło mi co prawda o to, że dziewczyna ma odrzucać gnój od krów i orać pole, tylko o pranie, sprzątanie, gotowanie ;)

Opublikowano

O dobrze malgosia mówisz, ale jak chce no to może tam podjechać przy ladowaniu kostek, oczywiście przy prasach Big pack to wykluczone bo tam nikt widłami nie bedzie rzucał na przyczpe nie ma takich ludzi, a do tematu, Zabawy nie będzie, w ta sobote pewnie tzn. jutro więc jak w przyszłą sobote to nie będzie już %%% o ile Ona będzie bo jak nie no to jakies piwko kiliszeczek ale skromnie można, nie chce wyjsć przed nia na pijaka, bo zależy mi na niej i zrobie wszystko żeby nie wyjść na idiote przed Nią

Opublikowano
karolbor1985 dobrze, że masz takie podejście do sprawy. Nie chodziło mi co prawda o to, że dziewczyna ma odrzucać gnój od krów i orać pole, tylko o pranie, sprzątanie, gotowanie ;)

nie nie tego broń Boże...a co do prania gotowania sprzątanie to istnieje coś takiego jak podział ról, sam sprzątam po sobie nie robi tego za mnie mamusia :( ostatnio nawet uczyłem się wieszać zasłony choć nie bardzo to poszło hehe... ja widze tak jak powinno byc... ide z postępem hehehe :(

heh..fajnie macie a ja chciał bym mieszkać na wsi,bo bardzo lobię prace rolnika,zawsze na wakacje jezdzilem na wieś do dziadków ale niestety teraz już nie jeżdżę:((..niestety jestem z miasta...no i moim marzeniem jest mieszkać właśnie na wsi.ale jak na razie to kicha z tego jest no ale mam nadzieje ze kiedyś się spełni:)

a ja bym chciał się urodzić w mieście, tam mieszkać tam pracować, w mieście są same zalety ale się lubi to co się ma... musze sobie rade dawać w życiu jak każdy :(

Opublikowano

eeeeee tam gadanie, takie problemy to nie problemy, napisze wam kawal:) przychodzi facet (mieszczuch) na wiejska zabawe, ą,ę, podchodzi do dziewczyny i mowi: zatanczymy?? ona: nie dygam, podchodzi do drugiej i to samo, zatanczymy?? nie dygam, podchodzi do trzeciej i mowi: zadygamy?? ona:nie tancze z wiesniakami:) tak wiele ludzi przeprowadza sie na wies a wy mowicie ze dziewczyny do miasta uciekaja, to je zatrzymajcie, przekonajcie swoimi argumentami ze na wsi jest lepiej, musza zostac, kazda dziewczyne mozna przekonac, cos blysnie i bedzie ok...

Opublikowano

Na wsi nie musi byc źle i biednie, jak np. jesteś sam. Ja nie ma rodzeństwa, dostanie gospodarstwo duże, bez zwierząt znajdzie chłopaka, on pomoże co ma zrobić, to żyć nie umierać, znama takie co rodzice mają ha oh wiele to im żyć nie umierać teraz wszystko mają co zechcą

Opublikowano

pieniądze to nie wszystko... ale trzeba je mieć... a to jeden z argumentów jakie powinien posiadać facet... czasem liczy się gest... głupio byłoby gdyby nie byłoby mnie stać na różę a maszyne czy coś tam do gospodarstwa tak B) ale cos przestój się znów zrobił nikt tu sie nie wypowiada coś:)

Gość maciek08
Opublikowano

weź ją na jakiś romantyczny spacerek i powiedz wprost o co Ci chodzi

Opublikowano

to by było proste jakbym ją znał, kiedyś byłem u niej to jej w domu nie było a ostatnio w niedziele ona przyjechała że swoim starszym do mnie to znowu mnie nie było w domu bo do kościoła poszłem.

Gość maciek08
Opublikowano

weź ją na jakiś romantyczny spacerek i powiedz wprost o co Ci chodzi

Opublikowano

a moze lepiej odwiedzić jej starszego i przy okazji ją poznać??? a mozw zwiąść flaszke wódki?? :) chyba pierwszy krok jest najtrudniejszy ;)

Gość maciek08
Opublikowano

dobry pomysł odiedzić starszych a przy okazji uśmiechnij się do niej, pożartuj a potem samo jakoś pujdzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v