Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dlaczego od razu socrealizmu? Raczej jest to jakiś rodzaj poezji praktycznej, no i zrozumiałej dla większości (przynajmniej na AF).

co prawda to prawda - sama znam, takich co dlanich dzwiek silnika w bizonie to muzyka a nie hałas

Opublikowano

to słaby jestes...(bez urazy) u mnie jadą na usługach po 12 godzin bez niczego bez kabiny bizonem i żyją jeden gośc ma coś 70 lat i ma stałych klijentów i kosi co roku tyle że ty masz cosmosa

Opublikowano
to słaby jestes...(bez urazy) u mnie jadą na usługach po 12 godzin bez niczego bez kabiny bizonem i żyją jeden gośc ma coś 70 lat i ma stałych klijentów i kosi co roku tyle że ty masz cosmosa

to twardziel z niego hehe - no ale kiedysludzie twardsi byli to tak mu zostało :)

Opublikowano

Wracając do tematu jednak ostatnio dużo czasu spędzam z jedna dziewczyną ( od 1 klasy podstawówki się znamy) i cos zaczęło iskrzyć miedzy nami no ale juz chyba 4 raz chce jej powiedzieć ze cos do niej czuje i jakoś nie mogę z siebie tego wydusić. Chyba jednak nie dam rady. Cos widzę to w czarnych kolorach :)

Jednak jestem chyba mięczakiem i w dodatku pesymista :)

Opublikowano
Wracając do tematu jednak ostatnio dużo czasu spędzam z jedna dziewczyną ( od 1 klasy podstawówki się znamy) i cos zaczęło iskrzyć miedzy nami no ale juz chyba 4 raz chce jej powiedzieć ze cos do niej czuje i jakoś nie mogę z siebie tego wydusić. Chyba jednak nie dam rady. Cos widzę to w czarnych kolorach :)

ej no nie rób siary - jak znasz ja tak długo i mówisz ze coś iskrzy to musisz zaryzykować bo nikt tego za ciebie nie zrobi - a może ona tylko czeka na twój impuls ?

• Root Admin
Opublikowano

łatwo sie mowi :) ja pewna kolezanke znam dopiero miesiac a juz mi sie mocno nudzi jak przez godzine nie ma smska od niej:) po weekendzie zobaczymy co z tego bedzie :)

zetor7211 -> nie badz d*pa, nie zagadasz to na pewno nic z tego nie bedzie, a jak powie nie to ci korona z głowy nie spadnie:)

Opublikowano

"zetor7211 -> nie badz d*pa, nie zagadasz to na pewno nic z tego nie bedzie, a jak powie nie to ci korona z głowy nie spadnie:)"

zgadzam sie z tym w 100%, takim mysleniem "a co bedzie jak" "czy mnie oleje" "czy sie zgodzi" itp. to daleko nie zajdziesz :) to trzeba odstawic na bok :)

Opublikowano

Musisz się odważyć i powiedzieć jej co i jak, bo nikt tego za ciebie nie zrobi, a jak nawet powie NIE, to przecież świat się nie kończy na jednej dziewczynie.

A do Zetora, może i jestem słaby, ale jak patrzę na mojego staruszka co ma 76 lat i słuch stracił na maszynach (tak, że muszę krzyczeć żeby coś usłyszał), to wolę być słaby i pomykać na moim cosmosie w słuchawkach i na starość móc słuchać np. radia.

Opublikowano

Ja obecnie jestem w podobnej sytuacji jak Ty. Zaklikaj do mnie na gg a ja Ci podam ,,namiary" do Basi a Ona juz Cie dobrze pokieroje w ,,tych sprawach" (wiem po sobie) :)

Opublikowano

to jeszcze pół bidy, gorzej jakbyś miał jej powiedzieć że nic do niej nie czujesz :)

Opublikowano
to jeszcze pół bidy, gorzej jakbyś miał jej powiedzieć że nic do niej nie czujesz :)

to jest fakt niezaprzeczalny :) a tak nawiasem bylem ostatnio u kolezanki w odwiedzinach ,no i nogi mnie teraz strasznie bola :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v